Software voor de bouw

Software voor de bouw

Iedere dag werken ruim 10.000 gebruikers uit de bouw met de alles-in-één (ERP) software van Admicom. Dit softwarepakket, Vakware, wordt gebruikt door aannemers, schilders, stukadoors, installateurs en andere bedrijven die projectmatig werken. Door gebruik te maken van een alles-in-één softwarepakket heeft u altijd alle bedrijfsprocessen zoals uw calculaties, offertes, projecten, facturen en boekhouding in één geïntegreerd systeem. Bovendien kunt u de software onderweg, thuis of op de bouwplaats gebruiken met behulp van de digitale werkbon of één van onze andere apps.

Meerdere processen in één softwarepakket

In Vakware verwerkt u uw hele bedrijfsvoering. Van calculatie tot facturatie. Alle onderdelen in onze software zijn met elkaar geïntegreerd en communiceren met elkaar. Zo gebruikt u bijvoorbeeld de gegevens uit het relatiebeheer en het artikelbeheer om te calculeren. Vanuit deze calculatie kunt u eenvoudig een offerte genereren. Als deze offerte vervolgens tot een opdracht leidt, kunt u vanuit de software alle benodigde materialen bestellen. Tot slot kunt u de afleverbonnen en facturen digitaal verwerken in de boekhouding.

Unieke software omgeving voor iedere gebruiker

Iedere gebruiker krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee hij inlogt in zijn eigen, unieke Vakware omgeving. In deze omgeving werkt hij met de software onderdelen die voor zijn functie van belang zijn. Zo bepaalt u welke medewerker toegang heeft tot de boekhouding en welke medewerker geautoriseerd is om sjablonen te wijzigen. De onderdelen waarvoor een medewerker niet geautoriseerd is, worden ook niet getoond. Zo is Vakware voor iedere gebruiker overzichtelijk.


Software die met u mee groeit

Het voordeel van de alles-in-één software van Admicom is dat het met u mee groeit. Samen bepalen we welke software onderdelen bij uw organisatie passen. Bent u toe aan een volgende stap, wilt u een nieuw proces automatiseren of heeft u nieuwe medewerkers aangenomen? Dan kunt u uw softwarepakket eenvoudig uitbreiden met nieuwe licenties, onderdelen en apps. U kunt gemakkelijk nieuwe gebruikers aanmaken, nieuwe onderdelen toevoegen en nieuwe processen automatiseren.


Voordelen van de software voor bedrijven in de bouw

  • Door het eenmalig invoeren van gegevens, voorkomt u dubbele handelingen. Zo bespaart u iedere dag veel tijd!
  • Alles-in-één software zorgt voor structuur en inzicht in uw organisatie en uw projecten.
  • U stelt uw vragen aan één deskundige helpdesk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze software voor uw bedrijf? Of heeft u een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij zijn ook te bereiken via telefoonnummer 0318 - 548 648 of via info@admicom.nl.