Boekhouding software programma bouwbedrijf

Financieel

Met Vakware weet u direct hoe uw bedrijf er financieel voor staat en heeft u een koppeling met uw bank, de accountant en de BTW-aangifte. Ook regelt u eenvoudig uw betalingen en houdt u uw grootboekadministratie, debiteuren en crediteuren bij.

Direct inzicht in de financiële situatie van uw bouwbedrijf

In Vakware ziet u in één oogopslag de belangrijkste financiële gegevens van uw bedrijf in een dashboard met grafieken en tabellen. Denk hierbij aan gegevens zoals liquiditeit, debiteurensaldo, de werkvoorraad en nog veel meer. U bepaalt zelf welke KPI’s (kengetallen) bepaalde medewerkers of bepaalde afdelingen in hun persoonlijke dashboard te zien krijgen. Bovendien kunnen medewerkers het dashboard ook op hun smartphone of tablet weergeven met het Mobiele KPI dashboard.

In Vakware kunt u ook eenvoudig financiële rapportages opstellen, zoals een balans of winst- en verliesrekening. Daarnaast kunt u ook werken met liquiditeitsprognoses, ouderdomsanalyse en kredietmanagement.

Naadloze aansluiting op uw projectadministratie

Onze klanten ervaren dagelijks de voordelen van de unieke aansluiting tussen de financiële administratie en de projectadministratie. Met de mogelijkheid om kosten in de boekhouding toe te wijzen aan een project, houdt u in de projectadministratie grip op uw kosten. U ziet direct welke kosten gemaakt zijn en aan welke leverancier of onderaannemer deze betaald moeten worden. Vanuit de projectenadministratie hebben zowel u als uw collega’s toegang tot de factuur en ziet u eenvoudig of deze al betaald is.

De voordelen voor uw organisatie

  • U weet direct hoe uw bedrijf er financieel voor staat.
  • Stel eenvoudig financiële rapporten samen.
  • Naadloze aansluiting tussen boekhouding en projectadministratie.
  • Meer grip op projectkosten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze software voor uw bedrijf? Of heeft u een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij zijn ook te bereiken via telefoonnummer 0318 - 548 648.