Factuur bouwbedrijf software

Facturen

In Vakware kunt u moeiteloos verkoopfacturen genereren in uw eigen huisstijl. Daarnaast kunt u gemakkelijk inkoopfacturen verwerken. Met Vakware staan definitieve in- en verkoopfacturen direct klaar voor de boekhouding zodat deze verwerkt kunnen worden.

Eenvoudig termijn-, regie- of vrije facturen genereren

Voor uw aangenomen projecten bepaalt u zelf de termijnen waarin u wilt factureren. U genereert uw verkoopfacturen snel op basis van een voor u samengesteld sjabloon. U kunt uit verschillende sjablonen kiezen waardoor uw factuur er altijd uitziet zoals u dat wenst. Of u nu een termijn-, regie- of vrije factuur wilt maken, met Vakware maakt u eenvoudig en snel een verkoopfactuur in uw eigen huisstijl. Wanneer u als onderaannemer werkt, kan de software gemakkelijk een mandagenregister voor de Wet Ketenaansprakelijkheid (WKA) opstellen. U hoeft deze gegevens dus ook maar één keer in te voeren.

Koppeling met projectadministratie en de boekhouding

Uw verkoopfacturen worden automatisch in het juiste project opgeslagen. Zo ziet u altijd welke bedragen al gefactureerd zijn en welke nog openstaan. Hierdoor raakt u nooit meer een document kwijt. Een definitieve factuur wordt ook direct klaargezet voor de boekhouding zodat deze administratief verwerkt kan worden.

Digitaal verwerken van inkoopfacturen

Inkomende facturen verwerkt u snel op een overzichtelijke manier. U voert de gegevens van een binnengekomen factuur in Vakware in en koppelt een digitale kopie van deze factuur aan de gegevens. Zo kunnen u en uw collega’s altijd inzien waar de factuurgegevens vandaan komen en raakt u nooit meer iets kwijt. In Vakware kunt u ook XML-facturen inlezen. Zo kunt u een factuur direct in uw systeem inlezen en zijn de gegevens automatisch overgenomen. Dat is snel, handig en minder foutgevoelig.

Geautomatiseerde factuurverwerking

Wilt u tijd en kosten besparen op het verwerken van facturen? Stap dan over van het handmatig verwerken van facturen naar een geautomatiseerde factuurverwerking. In de bouwsoftware van Admicom bepaalt u zelf welke personen binnen uw organisatie een factuur moeten goedkeuren voordat deze betaald mag worden. Uw medewerkers hebben een goed overzicht van de facturen die zij moeten keuren en krijgen een melding wanneer er een nieuwe factuur klaar staat. Met het Mobiel Inkomend Factuurregister kunt u facturen ook als u onderweg bent fiatteren vanaf uw smartphone of tablet. Hierdoor laat goedkeuring nooit meer op zich wachten.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Genereer in een paar stappen de verkoopfactuur die u wilt.
  • Beheer alle in- en verkoopfacturen op een centraal punt.
  • Lees inkomende facturen in uw systeem in zonder handmatig gegevens over te nemen.
  • Automatiseer het goedkeuringsproces voor inkoopfacturen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze software voor uw bedrijf? Of heeft u een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij zijn ook te bereiken via telefoonnummer 0318 - 548 648.