Facturatiesoftware voor de bouw

In de facturatiesoftware voor de bouw van Admicom kunt u moeiteloos verkoopfacturen genereren in uw eigen huisstijl. Daarnaast kunt u gemakkelijk inkoopfacturen verwerken. Met de Admicom software staan definitieve in- en verkoopfacturen direct klaar voor de boekhouding zodat deze verwerkt kunnen worden.

De voordelen van facturatie software

  • In een paar stappen de verkoopfactuur genereren die u wilt.
  • U beheert alle in- en verkoopfacturen op een centraal punt.
  • Inlezen van inkomende facturen in uw systeem zonder handmatig gegevens over te nemen.
  • U automatiseert het goedkeuringsproces voor inkoopfacturen.

Eenvoudig verkoopfacturen genereren

Voor uw aangenomen projecten bepaalt u zelf de termijnen waarin u wilt factureren. U genereert uw verkoopfacturen snel op basis van een voor u samengesteld sjabloon. U kunt uit verschillende sjablonen kiezen waardoor uw factuur er altijd uitziet zoals u dat wenst. Of u nu een termijn-, regie- of vrije factuur wilt maken, met de Admicom software maakt u eenvoudig en snel een verkoopfactuur in uw eigen huisstijl. Wanneer u als onderaannemer werkt, kan de software gemakkelijk een mandagenregister voor de Wet Ketenaansprakelijkheid (WKA) opstellen. U hoeft deze gegevens dus ook maar één keer in te voeren.

Koppeling met projectadministratie en de boekhouding

Uw verkoopfacturen worden automatisch in het juiste project opgeslagen. Zo ziet u altijd welke bedragen al gefactureerd zijn en welke nog openstaan. Hierdoor raakt u nooit meer een document kwijt. Een definitieve factuur wordt ook direct klaargezet voor de boekhouding zodat deze administratief verwerkt kan worden.

Digitaal verwerken van inkoopfacturen

Inkomende facturen verwerkt u snel op een overzichtelijke manier. U voert de gegevens van een binnengekomen factuur in de software in en koppelt een digitale kopie van deze factuur aan de gegevens. Zo kunnen u en uw collega’s altijd inzien waar de factuurgegevens vandaan komen en raakt u nooit meer iets kwijt. In de software van Admicom kunt u ook XML-facturen inlezen. Zo kunt u een factuur direct in uw systeem inlezen en zijn de gegevens automatisch overgenomen. Dat is snel, handig en minder foutgevoelig.

Facturatieprogramma voor de bouw helpt met automatische verwerking van facturen

Wilt u tijd en kosten besparen op het verwerken van facturen? Stap dan over van het handmatig verwerken van facturen naar een geautomatiseerde factuurverwerking. In de alles-in-één software van Admicom bepaalt u zelf welke personen binnen uw organisatie een factuur moeten goedkeuren voordat deze betaald mag worden. Uw medewerkers hebben een goed overzicht van de facturen die zij moeten keuren en krijgen een melding wanneer er een nieuwe factuur klaar staat. Met het Mobiel Inkomend Factuurregister kunt u facturen ook als u onderweg bent fiatteren vanaf uw smartphone of tablet. Hierdoor laat goedkeuring nooit meer op zich wachten.

 

Deze onderdelen zijn ook handig voor uw bedrijf

bouwsoftware crm bouwbedrijf

CRM & relatiebeheer


Alle gegevens van uw klanten, leveranciers en personeel in een veilige omgeving.

Lees meer >

bouwsoftware calculatie calculatiesoftware

Calculatie & offerte


Calculeer snel en flexibel. Genereer direct een offerte volledig in uw huisstijl.

Lees meer >

bouwsoftware projectadministratie bouw

Projectadministratie


Bewaak de kosten van uw  projecten en krijg meer inzicht in nacalculatie en rendement.

Lees meer  >

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
KvK 30101798