Digitale Werkbon app

Dé digitale werkbon app voor bedrijven in de bouw

Stuurt u uw medewerkers al op pad met de Digitale Werkbon? Veel klanten vervangen papieren werkbonnen namelijk door de Digitale Werkbon. Nooit meer onleesbare notities, geen dubbel werk door het overtypen van gegevens en geen tijdverlies door het innemen en verwerken van bonnen. De app draait op een tablet en zorgt voor een professionele uitstraling van uw medewerkers op de bouwplaats.

DIRECT WETEN HOE HET WERKT? 

Bekijk de onderstaande video

Hoe werkt de Digitale Werkbon?

Op kantoor maakt u eenvoudig een werkbon aan en zet deze klaar voor de monteur. De monteur heeft vanaf zijn tablet direct toegang tot alle werkbonnen, waardoor hij snel over de juiste informatie beschikt. Na het uitvoeren van de klus geeft de monteur in de app zijn gewerkte uren en het gebruikte materialen aan. Bovendien kan hij deze gegevens aanvullen met foto’s van zijn werk, en kan hij de werkbon laten ondertekenen bij oplevering. Nadat hij de gegevens heeft opgeslagen, zijn deze direct beschikbaar op kantoor. Hierdoor kan personeel op kantoor snel de factuur versturen.

Waarom een werkbon app?

  • Geen overtypwerk.
  • (Getekende) digitale werkbonnen kunnen niet zoekraken.
  • Spoedbonnen zijn direct bij de monteur.
  • Foto’s die op de locatie worden genomen, zijn direct gearchiveerd.
  • Handig agenda overzicht met tijden en aantal bonnen per dag of week.
  • Een professionele uitstraling op de bouwplaats.

De Digitale Werkbon is heel eenvoudig!

We hebben de app heel gebruiksvriendelijk ingericht. De monteurs en bouwvakkers die de app gebruiken worden volledig ontzorgd. De knoppen bevinden zich op een logische plek en het aantal menu opties is minimaal. Hierdoor is het eenvoudig om met de applicatie te leren werken.

Alle apps voor de buitendienst zijn beschikbaar in meerdere talen. De medewerker kan zelf de gewenste taal selecteren. Op deze manier kunnen ook buitenlandse medewerkers met de Mobiele Werkbon werken.

Wij denken dat u deze apps ook interessant vindt

mobiele taken

mobiel urenbriefje bouw app urenregistratie

mobiele persoonsgegevens app identificatie bouwplaats