Werkvoorbereiding & Bouwplanning

Op het moment dat de offerte wordt getekend, kunt u aan de slag met de werkvoorbereiding en de bouwplanning. U wilt immers dat alles uiteindelijk op de bouwplaats vlekkeloos verloopt. Veel informatie die u nodig heeft in de werkvoorbereiding en planning, heeft u al in uw systeem staan.

De voordelen van Werkvoorbereiding & Planning

  • Informeer klanten en onderaannemers eenvoudig over de verschillende fases in de projectplanning.
  • Bestel gemakkelijk alle benodigde middelen voor uw project.
  • Voorkom het dubbel inplannen van personeel, onderaannemers en materieel.

Planning software voor bouwprojecten

In de bouwsoftware van Admicom kunt u eenvoudig een projectplanning maken. Hiermee kunt u aan uw klanten of onderaannemers laten zien hoe de verschillende fases van het bouwproces er uit komen te zien. U kunt deze planning baseren op de calculatie of op een bestaande bouwplanning, zodat deze binnen een paar stappen gegenereerd is. U kunt in de bouwsoftware van Admicom uiteraard ook handmatig een planning maken.

Voorraadbeheer en bestellingen

Met de bouwsoftware van Admicom houdt u in het voorraadbeheer overzicht over al het materiaal dat u op voorraad heeft liggen. Komt u voor het geplande project materiaal tekort? Dan kunt u dit vanuit de software gemakkelijk bestellen. U kunt met de bestelmodule uiteraard ook materiaal bestellen voor klussen, contracten of om de huidige voorraad aan te vullen. Doordat u in het voorraadbeheer een minimale voorraad kunt aangeven, kunt u eenvoudig alle voorraden aanvullen door een bestelling te plaatsen. Op het moment dat een bestelling binnenkomt, kunt u deze in het systeem invoeren.

Planning van mensen en middelen

Op het moment dat u meerdere bouwprojecten tegelijk uitvoert, wilt u er zeker van zijn dat u personeel, onderaannemers en materieel niet dubbel inplant. Vakware stelt u in staat om de bouwplanning van meerdere projecten naast elkaar te leggen, waardoor u een dubbele planning voorkomt. Ook wordt plannen nog makkelijker doordat u personeel en materieel als groep kunt inplannen.

Deze onderdelen zijn ook handig voor uw bedrijf

bouwsoftware materieelbeheer software

Materieelbeheer


Beheer en plan al uw materieel, regel eenvoudig de afschrijvingen en integreer apparaat testers.

Lees meer >

bouwsoftware projectadministratie bouw

Projectadministratie


Bewaak de kosten van uw bouwprojecten en krijg meer inzicht in nacalculatie en rendement.

Lees meer  >

bouwsoftware calculatie calculatiesoftware

Calculatie & offerte


Calculeer snel en flexibel. Genereer direct een offerte volledig in uw huisstijl.

Lees meer >