bouwplanning planning software bouw

Bouwplanning en werkvoorbereiding

Op het moment dat de offerte wordt getekend, kunt u aan de slag met de werkvoorbereiding en de bouwplanning. U wilt immers dat alles uiteindelijk op de bouwplaats vlekkeloos verloopt. Veel informatie die u nodig heeft in de werkvoorbereiding en planning, heeft u al in uw systeem staan.

Planning software voor bouwprojecten

In onze bouwsoftware kunt u eenvoudig een projectplanning maken. Hiermee kunt u aan uw klanten of onderaannemers laten zien hoe de verschillende fases van het bouwproces er uit komen te zien. U kunt deze planning baseren op de calculatie of op een bestaande bouwplanning, zodat deze binnen een paar stappen gegenereerd is. U kunt in Vakware uiteraard ook handmatig een planning maken.

Voorraadbeheer en bestellingen

Met Vakware houdt u in het voorraadbeheer overzicht over al het materiaal dat u op voorraad heeft liggen. Komt u voor het geplande project materiaal tekort? Dan kunt u dit vanuit de software gemakkelijk bestellen. U kunt met de bestelmodule uiteraard ook materiaal bestellen voor klussen, contracten of om de huidige voorraad aan te vullen. Doordat u in het voorraadbeheer een minimale voorraad kunt aangeven, kunt u eenvoudig alle voorraden aanvullen door een bestelling te plaatsen. Op het moment dat een bestelling binnenkomt, kunt u deze in het systeem invoeren.

Planning van mensen en middelen

Op het moment dat u meerdere bouwprojecten tegelijk uitvoert, wilt u er zeker van zijn dat u personeel, onderaannemers en materieel niet dubbel inplant. Vakware stelt u in staat om de bouwplanning van meerdere projecten naast elkaar te leggen, waardoor u een dubbele planning voorkomt. Ook wordt plannen nog makkelijker doordat u personeel en materieel als groep kunt inplannen.

Alle voordelen van bouwplanning en werkvoorbereiding in Vakware:

  • Informeer klanten en onderaannemers eenvoudig over de verschillende fases in de projectplanning.
  • Bestel gemakkelijk alle benodigde middelen voor uw project.
  • Voorkom het dubbel inplannen van personeel, onderaannemers en materieel.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze software voor uw bedrijf? Of heeft u een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij zijn ook te bereiken via telefoonnummer 0318 - 548 648.