calculatiesoftware bouw

Calculatiesoftware voor de bouw

Met de Calculatiesoftware van Admicom stelt u eenvoudig en nauwkeurig een begroting op voor uw project of klus. Vervolgens genereert u gemakkelijk een overzichtelijke offerte met een goed onderbouwde prijs. De Calculatiesoftware van Admicom is gebruiksvriendelijk en snel onder de knie te krijgen.

Calculatiesoftware voor kleine en grote bouwprojecten

Meer dan 2000 bedrijven in de bouw gebruiken de Calculatiesoftware van Admicom. Dagelijks worden begrotingen samengesteld voor alle typen bouwprojecten, van renovaties tot meerjarige nieuwbouwprojecten. Onze Calculatiesoftware wordt dagelijks gebruikt door bouwbedrijven, aannemers, schilders, stukadoors en installateurs.

Snelle en flexibele Calculatiesoftware

Vakware biedt u bij het maken van een calculatie veel flexibiliteit. U kunt namelijk velden, aantallen en opmaak op regelniveau wijzigen. Daarnaast hebben wij onze Calculatiesoftware zo gemaakt dat u veel calculatietijd kunt besparen. Zo kunt u bijvoorbeeld een eerder gemaakte calculatie gebruiken als basis voor een nieuwe begroting. Ook kunt u calculeren met basisgroepen en elementen waarin u alleen nog de aantallen en de maatvoering hoeft in te voeren. Handig wanneer u veel gestandaardiseerde werkzaamheden verricht.

Geïntegreerde calculatiesoftware

Het voordeel van een alles-in-één softwarepakket is dat de Calculatiesoftware geïntegreerd is met andere software onderdelen. Zo calculeert u met uurtarieven en artikelprijzen die u al heeft vastgelegd in uw systeem. Als de offerte is getekend, kunt u de artikelen die u niet op voorraad heeft direct bestellen vanuit de bestelmodule en kunt u de inzet van uw personeel en onderaannemers verwerken in de projectplanning. Zo bespaart u veel tijd in de werkvoorbereiding.

Offerte en bestek genereren

Als u uw calculatie heeft afgerond, kunt u eenvoudig een offerte of bestek genereren. Dat gaat snel, omdat u kunt kiezen uit een aantal zelf op te maken Word-sjablonen. U bepaalt uiteraard zelf welke gegevens uit de calculatie worden overgenomen op de offerte. Zo maakt u gemakkelijk en vlug een offerte in uw eigen huisstijl.

Voordelen van de Calculatiesoftware van Admicom:

  • Integratie met andere software onderdelen.
  • Snel calculeren op basis van een bestaande calculatie.
  • Calculeren met actuele normen en materiaalprijzen van uw leveranciers.
  • Direct een offerte of bestek genereren in uw eigen huisstijl.


Ruim 2000 bedrijven in de bouwwereld maken gebruik van de Calculatiesoftware van Admicom! Weten hoe het werkt? Boek direct een demo!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze software voor uw bedrijf? Of heeft u een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij zijn ook te bereiken via telefoonnummer 0318 - 548 648.