Software voor schildersbedrijven

De automatisering van uw schildersbedrijf is belangrijk. Daarom wilt u gebruik maken van de tools die passen bij uw bedrijf en uw processen. Ons softwarepakket is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die werken in uw branche. Een groot deel van de ruim 12.000 dagelijkse gebruikers, werkt namelijk bij een schildersbedrijf of bij een bedrijf dat schilderwerkzaamheden verricht. Dit zijn zowel grote schildersbedrijven als ZZP’ers.

Waarom werken schilders met
Admicom software?

Onze software, Vakware, is een alles-in-één softwarepakket. Dat betekent dat alle informatie waar u als schildersbedrijf mee werkt, wordt verwerkt in één systeem. Hierdoor kunt u al uw dagelijkse processen vanuit dit ene systeem regelen: van calculatie tot facturatie en van urenregistratie tot boekhouding. Met onze software is uw schildersbedrijf goed en makkelijk geautomatiseerd, van de eerste aanvraag tot de factuur.

  Alles-in-één software voor schildersbedrijven

  Welke onderdelen u als schilderbedrijf wilt gaan automatiseren hangt af van de processen binnen uw bedrijf. En de processen zijn vaak afhankelijk van uw bedrijfsgrootte. Samen kijken we wat uw bedrijf nodig heeft en welke processen u kunt automatiseren. Dit zijn vaak niet alleen de processen op kantoor, maar ook de communicatie met schilders die onderweg of op de bouwplaats zijn met behulp van Admicom Apps

   Een aantal onderdelen van Admicom software

   bouwsoftware artikelbeheer

   Artikelbeheer


   Registreer artikelen die u gebruikt voor uw projectadministratie, calculatie en facturering.

   Lees meer  >

   bouwsoftware calculatie calculatiesoftware

   Calculatie & Offerte


   Calculeer snel en flexibel. Genereer direct een offerte volledig in uw huisstijl.

   Lees meer >

   bouwsoftware factuur bouwbedrijf

   Facturen


   Genereer snel een factuur en automatiseer het goedkeuringsproces voor inkoopfacturen.

   Lees meer >

   Calculatieprogramma voor schilders

   Met de Admicom software kunnen schilders snel en accuraat calculeren. U selecteert in ons calculatieprogramma namelijk per onderdeel wat de status van het object is. En nadat u het juiste verfbestek heeft gekozen en de maatvoering heeft ingevoerd, worden de prijzen voor u berekend. Klaar met calculeren? Dan genereert en verstuurt u eenvoudig een offerte. Wanneer de klant akkoord is met de offerte heeft u automatisch een uitgebreide materiaalstaat waarin alle benodigde artikelen zijn vastgelegd. Daarnaast beschikt u altijd over een uitgebreide opmeetstaat met alle maatvoeringen.

   Digitale werkbon app

   "Met Admicom heb ik overzicht en kan ik verder groeien"

   In 2012 richtte Hans van Hartskamp een schildersbedrijf op: Dove Kwasten. Niet zomaar een bedrijf, want Dove Kwasten is het enige schildersbedrijf in Nederland voor dove en slechthorende schilders. Hans was op zoek naar een nieuw systeem en kwam bij Admicom uit. Benieuwd hoe Hans het werken met Admicom ervaart? Lees verder >

   Benieuwd wat Admicom software voor uw schildersbedrijf kan betekenen?

   Voor al uw vragen

   Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

   Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

   Boek een demo

   Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

   Boek een demo >

   Brochure voor schildersbedrijven
   Ontdek de Admicom Apps
   Maak een afspraak

   Ons hoofdkantoor

   admicom adres

   Fokkerstraat 31
   3905 KV Veenendaal
   KvK 30101798