Software voor uw schildersbedrijf

De automatisering van uw schildersbedrijf is belangrijk. Daarom wilt u gebruik maken van de tools die passen bij uw bedrijf en uw processen. Ons softwarepakket is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die werken in uw branche. Een groot deel van de ruim 12.000 dagelijkse gebruikers, werkt namelijk bij een schildersbedrijf of bij een bedrijf dat schilderwerkzaamheden verricht. Dit zijn zowel grote schildersbedrijven als ZZP’ers.

Waarom werken schilders met
Admicom software?

Onze software, Vakware, is een alles-in-één softwarepakket. Dat betekent dat alle informatie waar u als schildersbedrijf mee werkt, wordt verwerkt in één systeem. Hierdoor kunt u al uw dagelijkse processen vanuit dit ene systeem regelen: van calculatie tot facturatie en van urenregistratie tot boekhouding. Met onze software is uw schildersbedrijf goed en makkelijk geautomatiseerd, van de eerste aanvraag tot de factuur.

Alles-in-één software voor schildersbedrijven

Welke onderdelen u als schilderbedrijf wilt gaan automatiseren hangt af van de processen binnen uw bedrijf. En de processen zijn vaak afhankelijk van uw bedrijfsgrootte. Samen kijken we wat uw bedrijf nodig heeft en welke processen u kunt automatiseren. Dit zijn vaak niet alleen de processen op kantoor, maar ook de communicatie met schilders die onderweg of op de bouwplaats zijn.

Een aantal onderdelen van Admicom software

bouwsoftware artikelbeheer

Artikelbeheer


Beheer de artikelen die u gebruikt voor uw projectadministratie, calculatie en facturering.

Lees meer >

bouwsoftware calculatie calculatiesoftware

Calculatie & offerte


Alle gegevens van uw klanten, leveranciers en personeel in een veilige omgeving.

Lees meer >

bouwsoftware factuur bouwbedrijf

Facturen


Beheer en plan al uw materieel, regel eenvoudig de afschrijvingen en integreer apparaat testers.

Lees meer >

Schilderwerk calculeren

Met de Admicom software kunnen schilders snel en accuraat calculeren. U selecteert in ons calculatieprogramma namelijk per onderdeel wat de status van het object is. En nadat u het juiste verfbestek heeft gekozen en de maatvoering heeft ingevoerd, worden de prijzen voor u berekend. Klaar met calculeren? Dan genereert en verstuurt u eenvoudig een offerte. Wanneer de klant akkoord is met de offerte heeft u automatisch een uitgebreide materiaalstaat waarin alle benodigde artikelen zijn vastgelegd. Daarnaast beschikt u altijd over een uitgebreide opmeetstaat met alle maatvoeringen.

software schildersbedrijf

"Met Admicom heb ik overzicht en kan ik verder groeien"

In 2012 richtte Hans van Hartskamp een schildersbedrijf op: Dove Kwasten. Niet zomaar een bedrijf, want Dove Kwasten is het enige schildersbedrijf in Nederland voor dove en slechthorende schilders. Hans was op zoek naar een nieuw systeem en kwam bij Admicom uit. Benieuwd hoe Hans het werken met Admicom ervaart? Lees verder >

Benieuwd wat Admicom software voor uw schildersbedrijf kan betekenen?