geschiedenis admicom

Al sinds de jaren 80 software voor de bouw

Weet u nog wat voor computer er begin jaren 80 op uw bureau stond? Waarschijnlijk geen. Of u moet er echt heel vroeg bij zijn geweest met uw bedrijfsautomatisering, want in 1981 kwam IBM met de allereerste PC. Er is in de tussenliggende jaren heel wat gebeurd in de ontwikkeling: van knipperende cursor op een leeg groen beeldschermpje tot het downloaden van Vakware in de cloud nu. 

Admicom Systems groeide de laatste decennia uit tot de grootste leverancier van software voor Nederlandse bedrijven in de bouwnijverheid. Aannemers, installateurs, schilders, stukadoors, afwerkers, groenvoorzieners en vele anderen: voor elk specialisme in de bouwnijverheid ontwikkelde Admicom programmatuur. 

De dienstverlening van Admicom bleef hetzelfde: de automatisering van bedrijven verbeteren en uitbouwen met specialistische software voor een bedrijfstak met specifieke wensen. Admicom is in die jaren uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 medewerkers die meer dan 10.000 gebruikers ondersteunen. Dankzij het vertrouwen van de relaties. Samenwerken is een sleutelbegrip.

Software voor aannemers, schilders, installateurs en stukadoors

Als een ondernemer kiest voor een nieuw softwarepakket, wil hij goede service en ondersteuning. Admicom biedt software die bedrijfsvoering structureert en gegevens centraal opslaat. Vakware is de naam van dit pakket. Vakware is flexibel en custom build. Het pakket heeft standaard al vele functionaliteiten zoals calculatie, offertes, plannen, relatiebeheer en factureren. Mochten er nog meer wensen zijn dan beschikt Vakware over veel aanvullende modules en app onderdelen. Samen met een adviseur stemt Admicom uw wensen af, traint uw personeel en zorgt voor een snelle implementatie.

Integratie en innovatie

U moet bouwen aan uw bedrijf. Processen beheersen en overzicht houden, zo komt u verder. Daar kan geïntegreerde software bij helpen. Want processen koppelen geeft tijdwinst en overzicht. In 1980 de droom van iedere ondernemer. Tegenwoordig is Vakware bij vele ondernemingen de basis.

De eerste edities van Vakware leverde Admicom op een grote floppydisk. Het programma was gebonden door opslag en er waren vaak meerder floppy’s nodig. Later kwam de kleine harde floppy met iets meer geheugen. Daarna de CD-rom. Tegenwoordig ontvangt u één toegangscode om Vakware uit de cloud te halen.

Bouwsoftware op maat

Admicom levert maatwerk, net als haar relaties. Een eenmanszaak heeft nou eenmaal andere wensen dan een grote organisatie. Hiervoor zijn specifieke modules ontwikkeld in een aantal categorieën zoals kantoorautomatisering, calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering, projectbeheersing, factuurverwerkingen en financieel management. Deze modules zijn gekoppeld in Vakware en op het centrale dashboard in één oogopslag te zien. U kiest een pakket op maat, Admicom zorgt samen met u dat het werkt.

Software specifiek voor bedrijven in de bouw

Met Vakware kunt u inspelen op de veranderingen die er in de branche op gang zijn gekomen sinds de crisis. Admicom helpt met het zetten van nieuwe stappen, bijvoorbeeld naar ketensamenwerking met andere bedrijven. Meegaan met de veranderingen in de markt en de economie. Een nieuwe manier van denken, overzichtelijk vanuit Vakware. Meer en meer van het dagelijkse dataverkeer van bedrijven zal naar platforms op internet gaan. Admicom blijft vooruitkijken en innoveren.


Bent u benieuwd welke processen bouwbedrijven automatiseren met de software van Admicom? 

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
Maak een afspraak

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
KvK 30101798