crm software bouwbedrijf

CRM & Relatiebeheer

De gegevens die u in het Relatiebeheer vastlegt, hoeft u maar één keer in te voeren en kunnen vervolgens in andere software onderdelen worden gebruikt. Ook door uw collega’s. Het is van groot belang dat u dit soort gegevens in een veilige omgeving opslaat. Het Relatiebeheer in Vakware is zo’n omgeving.

Relatiebeheer voor bedrijven in de bouw

In het Relatiebeheer legt u alle gegevens van uw klanten en leveranciers vast. Zo beheert u eenvoudig alle contactpersonen, adressen, contactgegevens en bankrekeningnummers. Per klant kunt u onder andere specifieke sjablonen, een krediettermijn, kredietbeperking, kortingen en andere prijsafspraken instellen. U kunt per leverancier gegevens invoeren die het verwerken van binnenkomende facturen vergemakkelijkt. Denk hierbij aan standaard BTW-percentages, een standaard grootboekrekening en zaken als veelgebruikte referenties. Daarnaast bewaakt u in het Relatiebeheer alle WKA-gegevens en kunt u contracten vastleggen.

Personeelsbeheer vanuit alles-in-één software

In het Personeelsbeheer legt u naast adressen, bankgegevens en contactgegevens ook opleidingen, salarissen en verkooptarieven van uw medewerkers vast. U kunt ook voor verschillende werkzaamheden aparte verkooptarieven invoeren, zodat u altijd de juiste uurtarieven hanteert in bijvoorbeeld de calculatie en de facturatie. Daarnaast houdt u in het Personeelsbeheer verlofdagen, werktijden en beschikbaarheid van uw personeel bij. Deze informatie gebruikt u vervolgens bij het plannen van uw projecten en klussen.

CRM-software

Met een goed CRM-systeem stelt u uw klanten centraal. In Vakware combineert u namelijk alle verkoop en marketinginformatie in één systeem. U kunt documenten en e-mails koppelen en aantekeningen uit telefoongesprekken en vergaderingen invoeren. Doordat deze details niet meer verloren gaan, bent u altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen: van offerteaanvraag tot verkoop.

De voordelen van het CRM & Relatiebeheer

  • U beheert gegevens in een veilige omgeving.
  • Gegevens worden centraal beheerd. Zo beschikt iedereen binnen uw organisatie altijd over dezelfde, actuele informatie.
  • Leg eenvoudig gemaakte afspraken met klanten en leveranciers vast.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze software voor uw bedrijf? Of heeft u een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij zijn ook te bereiken via telefoonnummer 0318 - 548 648.