CRM & Relatiebeheer

De gegevens die u in het Relatiebeheer vastlegt, hoeft u maar één keer in te voeren en kunnen vervolgens in andere software onderdelen worden gebruikt. Ook door uw collega’s. Het is van groot belang dat u dit soort gegevens in een veilige omgeving opslaat. Het Relatiebeheer in de Admicom software is zo’n omgeving.

De voordelen van onze CRM & Relatiebeheer software

  • U beheert gegevens in een veilige omgeving.
  • Gegevens worden centraal beheerd. Zo beschikt iedereen binnen uw organisatie altijd over dezelfde, actuele informatie.
  • Leg eenvoudig gemaakte afspraken met klanten en leveranciers vast.

CRM-software voor de bouw: alle informatie in één systeem

Met een goed CRM-systeem stelt u uw klanten centraal. In de Admicom software combineert u namelijk alle verkoop- en marketinginformatie in één systeem. U kunt documenten en e-mails koppelen en aantekeningen uit telefoongesprekken en vergaderingen invoeren. Doordat deze details niet meer verloren gaan, bent u altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen: van offerteaanvraag tot verkoop.

Relatiebeheer voor bedrijven in de bouw

In het Relatiebeheer legt u alle gegevens van uw klanten en leveranciers vast. Zo beheert u eenvoudig alle contactpersonen, adressen, contactgegevens en bankrekeningnummers. Per klant kunt u onder andere specifieke sjablonen, een krediettermijn, kredietbeperking, kortingen en andere prijsafspraken instellen. U kunt per leverancier gegevens invoeren die het verwerken van binnenkomende facturen vergemakkelijkt. Denk hierbij aan standaard BTW-percentages, een standaard grootboekrekening en zaken als veelgebruikte referenties. Daarnaast bewaakt u in het Relatiebeheer alle WKA-gegevens en kunt u contracten vastleggen.

Personeelsbeheer vanuit alles-in-één software

In het Personeelsbeheer legt u naast adressen, bankgegevens en contactgegevens ook opleidingen, salarissen en verkooptarieven van uw medewerkers vast. U kunt ook voor verschillende werkzaamheden aparte verkooptarieven invoeren, zodat u altijd de juiste uurtarieven hanteert in bijvoorbeeld de calculatie en de facturatie. Daarnaast houdt u in het Personeelsbeheer verlofdagen, werktijden en beschikbaarheid van uw personeel bij. Deze informatie gebruikt u vervolgens bij het plannen van uw projecten en klussen.

Deze onderdelen zijn ook handig voor uw bedrijf

bouwsoftware projectadministratie bouw

Projectadministratie


Bewaak de kosten van uw projecten en krijg meer inzicht in nacalculatie en rendement.

Lees meer  >

bouwsoftware calculatie calculatiesoftware

Calculatie & offerte


Calculeer snel en flexibel. Genereer direct een offerte volledig in uw huisstijl.

Lees meer >

bouwsoftware factuur bouwbedrijf

Facturen


Genereer snel een factuur en automatiseer het goedkeuringsproces voor inkoopfacturen.

Lees meer >

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
KvK 30101798