vakware koppelingen

Koppelingen

Vakware gebruikers kunnen met een aantal handige koppelingen werken. Een koppeling maakt het mogelijk om vanuit de software van Admicom gebruik te maken van een aanvullende dienst of product van één van onze partners. Op deze pagina ziet u welke diensten en/producten u vanuit uw Admicom software kunt gebruiken.

whitevision vakware

Tijd besparen met WhiteVision

Met Whitevision kunt u eenvoudig inkoopfacturen en andere binnenkomende documenten verwerken in Vakware. Dat begint met het inlezen van digitale facturen. Heeft u een papieren inkoopfactuur? Dan kunt u deze inscannen. De gegevens op de factuur worden automatisch herkend. U kunt hierbij denken aan gegevens zoals het factuurbedrag, de crediteur, BTW-tarieven en eventueel het bedrag dat naar de g-rekening moet worden overgemaakt. Met Whitevision voert u factuurgegevens nooit meer handmatig in. U bespaart veel tijd en maakt minder fouten!

bouwdelen vakware

Nog sneller calculeren met Bouwdelen.nl

In Vakware heeft u toegang tot een catalogus met meer dan 10.000 voorgedefinieerde bouwdelen. Nadat u een bouwdeel hebt gekozen, kunt u deze voorzien van de juiste maatvoering en alle onderdelen (arbeidsuren, materialen, en dergelijke) overhalen naar uw calculatie. Doordat de bouwdelen compleet zijn, vergeet u nooit meer een onderdeel.

kovra koppeling ketenstandaard

Automatiseer reparatieverzoeken met DICO Digital Standard

Met DICO Digital Standard automatiseert u eenvoudig de afhandeling van reparatieverzoeken. Met de koppeling kan Vakware direct communiceren met de software van woningcorporaties, VvE’s en vastgoedbeheerders. Zo kan de opdrachtgever een opdracht in uw systeem aanbieden en kunt u de status terugkoppelen. Op die manier houdt u een opdrachtgever op de hoogte van de voortgang en kunt u na afronding direct de digitale factuur sturen. Ook maakt u minder fouten en worden reparatieverzoeken sneller afgehandeld. Kortom, u heeft een tevreden opdrachtgever en een factuur die sneller betaald wordt.

doubleguns vakware

Automatisch opdrachtbonnen verwerken met DoubleGuns

Met behulp van de cloud-oplossing van DoubleGuns kunnen Admicom-klanten zonder menselijke tussenkomst pdf-opdrachtbonnen verwerken. De software herkent de informatie die op een pdf-bestand staat en voert deze gegevens in Vakware in. Op deze wijze kunt u automatisch opdrachtbonnen verwerken waardoor u veel tijd bespaart en fouten voorkomt.

pdrie vakware

Inzicht in het assortiment van uw leverancier met Pdrie

Met Pdrie kan iedere werkvoorbereider, calculator, projectleider of inkoper vanuit Vakware realtime producten zoeken in het assortiment van toeleveranciers. Omdat u realtime in het assortiment van uw leveranciers kunt zoeken, beschikt u altijd over de actuele artikelprijs. Bovendien ziet u direct of het product dat u nodig heeft op voorraad is. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent.

upconstruct vakware

Bied facturen aan in overheidsportalen met UPconstruct

De koppeling met UPconstruct (voorheen Z-factuur) stelt onze klanten in staat om Sales-standaard factuurberichten moeiteloos te vertalen naar UBL-formaat. Hierdoor kunnen facturen zonder problemen worden aangeboden in overheidsportalen.

bakker spees vakware

Importeer Bakker & Spees calculaties naar Vakware

U kunt uw calculatie uit Bakker & Spees Civiel gemakkelijk overhalen naar Vakware. Zo kunt u uw offerte gewoon vanuit Vakware sturen. Wanneer de offerte wordt getekend, zijn deze gegevens vervolgens beschikbaar voor de werkvoorbereiding, zoals de inkoop, planning, maar ook voor de nacalculatie.

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

De Admicom Software

Admicom is dé software leverancier voor bedrijven in de bouwwereld. Bekijk hier alle mogelijkheden van ons softwarepakket.

Bekijk alle software onderdelen >

Boek een demo
Bekijk de brochure
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Fokkerstraat 31
3905 KV Veenendaal
KvK 30101798