Double Guns: Automatisch opdrachtbonnen verwerken

doubleguns vakware

Admicom heeft een unieke koppeling met Double Guns. Met deze koppeling kunnen onze gebruikers binnenkomende opdrachtbonnen volledig geautomatiseerd verwerken.

Door de verwerking van binnenkomende opdrachtbonnen te automatiseren, is er geen menselijke handeling meer nodig. Door de cloudoplossing van Double Guns besparen Admicom gebruikers veel tijd met de verwerking van binnenkomende documenten in pdf-formaat. 

Tijdsbesparing met Double Guns

Niet iedere opdrachtgever is in staat om elektronische opdrachten aan te leveren. Deze opdracht worden daarom in pdf-formaat aangeleverd. Met de cloud-oplossing van Double Guns behoort het handmatig verwerken van deze (service) opdrachtbon hiermee tot de verleden tijd. Dit bespaart niet alleen veel tijd, ook de foutkans wordt verkleind.

Klanten, die met Double Guns werken, hoeven slechts één keer goed na te denken over welke informatie zij uit een pdf-document willen inlezen. Vervolgens worden binnenkomende opdrachtbonnen geautomatiseerd verwerkt. Zo worden fouten tijdens het overtypen voorkomen en kunt u veel tijd besparen. De koppeling met Double Guns is toegevoegd aan het eigen assortiment van Admicom na een aantal succesvolle pilots.

Wilt u meer informatie over deze oplossing? Neemt u dan contact op met onze afdeling Customer Care via 0318 – 548 648. U kunt ook uw gegevens achterlaten, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
KvK 30101798