Pdrie

Pdrie: inzicht in het actuele assortiment van uw leverancier

Pdrie is een unieke Admicom/Raab Karcher koppeling

Admicom en Raab Karcher hebben een koppeling gemaakt. De tijd van lang zoeken naar het juiste product in onoverzichtelijke artikelbestanden van leveranciers is voorbij.

Pdrie biedt u het actuele assortiment van uw leverancier

Met Pdrie kan iedere werkvoorbereider, calculator, projectleider of inkoper, gemakkelijk realtime producten zoeken en filteren bij toonaangevende toeleveranciers. En dat in zijn of haar eigen softwareprogramma. Doordat u realtime door het assortiment van uw leveranciers kunt zoeken, beschikt u altijd over de actuele prijs. Bovendien ziet u direct of het product dat u nodig heeft op voorraad is. Doordat u weet waar u aan toe bent, kunt u hier rekening mee houden in uw planning.


Brede acceptatie
De bedenkers van de koppeling zijn zich bewust dat de meerwaarde nihil is als de koppeling alleen tussen beide partijen werkt. Daarom is gedurende het ontwikkeltraject al aansluiting gezocht met andere softwareleveranciers en handelaren zodat ook zij de koppeling kunnen implementeren. Naast Admicom zullen ook de softwareleveranciers 2Jours, KYP en Simar de koppeling ondersteunen. En naast Raab Karcher zullen ook de volgende handelaren de koppeling aanbieden: Galvano, De Jager-Tolhoek, Tegelgroep Nederland en SFIC.


Kijk op www.pdrie.nl voor meer informatie.

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
KvK 30101798