ERP software voor de bouw

Sinds de jaren 80 ontwikkelen wij, Admicom, ERP software voor bedrijven in de bouw. Speciaal voor bouwbedrijven, aannemers, schilders, stukadoors en installatiebedrijven. Ons ERP systeem, Vakware, is geschikt voor bedrijven tot 1.000 medewerkers. Wij zijn iedere dag bezig met innovatie, verbeteren en vooruitkijken. Zo kunnen we altijd het beste product bieden aan uw branche, de bouw. Vakware is een ERP systeem dat inzicht geeft, tijd bespaart en faalkosten voorkomt.

Waarom kiest de bouw voor Admicom?

Admicom heeft alles in eigen beheer: ontwikkeling van de software en de Admicom Apps, support en opleidingen. Voor meer dan 10.000 gebruikers. Daarom zijn wij niet afhankelijk van externe partijen en is het mogelijk om snel te reageren. Daarnaast werkt Admicom met de modernste ontwikkeltools en databases. Snelheid, mobiliteit en integriteit zijn daardoor gewaarborgd.

Krijg meer inzicht

Door het automatiseren van dagelijkse processen geeft u structuur aan projecten. U krijgt meer en beter inzicht in uw bedrijfsvoering, materiaalprijzen, planning van personeel en liquiditeit.

Gebruiksvriendelijk

De Admicom software heeft één werkwijze en is heel gebruiksvriendelijk. Uw medewerkers vinden daarom snel hun weg in het softwarepakket en in de apps.

Snelle implementatie

U krijgt voor de implementatie uw eigen consultant toegewezen. De consultant kent uw bedrijf en zorgt ervoor dat de implementatie volgens planning verloopt.

Deskundige helpdesk

Heeft u vragen over de software of over de apps? Dan kunt u terecht bij onze deskundige helpdesk. Zij geven antwoord op vragen en kijken, indien nodig, mee in uw systeem.

ERP systeem voor bedrijven in de bouw

Ons ERP systeem bestaat uit meer dan 50 onderdelen. Door gebruik te maken van een ERP pakket heeft u altijd alle bedrijfsprocessen zoals uw werkvoorbereiding, projectadministratie en boekhouding in één geïntegreerd systeem. Bovendien kunt u met Vakware eenvoudig de communicatie met personeel op de bouwplaats automatiseren door gebruik te maken van onze mobiele apps. In Vakware beheert u al uw bedrijfsprocessen in één programma.

Image

Een aantal onderdelen van onze ERP software

bouwsoftware bouwplanning planning bouw

Werkvoorbereiding


Beheer uw voorraad en bestellingen en plan uw personeel, materieel en onderaannemers.

Lees meer >

bouwsoftware projectadministratie bouw

Projectadministratie


Kostenbewaking van projecten, nacalculatie, urenregistratie en documentenbeheer.

Lees meer >

bouwsoftware boekhouding bouw

Financieel


Uitstekende integratie tussen boekhouding en projectadministratie. Uitgebreide financiële rapportages.

Lees meer >

erp software bouwbedrijf

ERP koppelingen met partners

Vakware gebruikers hebben toegang tot een aantal handige koppelingen. Met deze koppelingen heeft u de mogelijkheid om vanuit uw ERP systeem gebruik te maken van aanvullende diensten van geselecteerde partners. Zo heeft u vanuit Vakware toegang tot de catalogus van Bouwdelen.nl, kunt u veel tijd besparen met Whitevision en automatiseert u reparatieverzoeken met KOVRA. Bekijk hier alle koppelingen.

Benieuwd naar de voordelen van ons ERP systeem voor uw organisatie?

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

De voordelen van alles-in-één software

Ontdek hoe u dagelijks kunt werken met minder tijdverlies, minder dubbel werk en minder fouten. Onmisbare informatie voor bedrijven die nadenken over (her)automatiseren!

Bekijk de voordelen >

Boek een demo
Bekijk de brochure
Admicom Apps

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Fokkerstraat 31
3905 KV Veenendaal
KvK 30101798