Mobiele Viewer

Overal inzicht in de bedrijfsinformatie die u nodig heeft.

Met de Mobiele Viewer bepaalt u zelf in welke bedrijfsinformatie u op uw mobiel of tablet inzicht krijgt. Zo heeft u bijvoorbeeld onderweg toegang tot de statussen van onderhanden werken. Met de Mobiele Viewer neemt u de snelzoekschermen in Vakware overal met u mee. U bepaalt zelf welke informatie u hierin verwerkt. 

DIRECT WETEN HOE HET WERKT? 

Bekijk de onderstaande video

Bepaal zelf tot welke informatie u altijd toegang wilt

Met de Mobiele Viewer krijgt u direct inzicht in openstaande facturen, onderhanden werken, financiële inzichten, calculaties, project statussen en nog veel meer. Daarnaast gebruiken onze klanten de Mobiele Viewer om een actueel overzicht van alle ontvangsten en bestellingen te hebben.

 Alle voordelen op een rij

  • Direct inzicht in de actuele status van uw onderhanden werken, project statussen, ontvangsten en bestellingen en nog veel meer.
  • De app is heel flexibel! U kunt zelf instellen welke kolommen u op uw apparaat wilt tonen.
  • Met de Mobiele Viewer kunt u eenvoudig managementrapportages inzichtelijk maken op mobiele apparaten.

Eenvoudig aan de slag met apps

Het inrichten van de Mobiele Viewer gaat snel. In een handomdraai maakt u ieder snelzoekscherm beschikbaar voor uw mobiele apparaten zoals een tablet of smartphone. De app is gebruiksvriendelijk en heeft een overzichtelijke interface: de hoeveelheid menu opties is minimaal en de knoppen bevinden zich op een logische plek. Hierdoor is het eenvoudig om met de app te leren werken.

Wij denken dat u deze apps ook interessant vindt

mobiele taken

mobiel inkomend factuurregister facturen verwerken app

mobiele productiestanden voortgang projecten statussen werken app