Artikelbeheer software

Artikelbeheer

Binnen het Artikelbeheer slaat u alle gegevens van materialen op die uw bedrijf gebruikt bij de uitvoering van projecten. De informatie die u in het Artikelbeheer vastlegt, gebruikt u onder andere bij het maken van een calculatieprojectadministratie en facturering.

Artikelbestanden van leveranciers inlezen

U kunt in het Artikelbeheer uiteraard zelf de materialen aanmaken die u wilt gebruiken. Daarnaast kunt u ook artikelbestanden van leveranciers inlezen. In de artikelinformatie die u inleest wordt uiteraard rekening gehouden met de prijsafspraken die u met uw leverancier heeft gemaakt. Het inlezen van een artikelbestand is eenvoudig en werkt snel. Wanneer u een nieuw artikelbestand inleest, wordt de oude data overschreven en gebruikt u direct de actuele artikelinformatie in uw ERP-systeem.


Materiaalprijzen van leveranciers vergelijken

Het voordeel van een gevuld Artikelbeheer is dat u in Vakware heel gemakkelijk alle artikelgegevens zoals kost- en verkoopprijs kunt registreren en bekijken. Heeft u materiaal nodig, dan kun u dit eenvoudig bestellen. Doordat u over artikelgegevens van verschillende leveranciers beschikt, kunt u prijzen vergelijken. Zo betaalt u nooit meer teveel voor uw materiaal!

Met het Artikelbeheer kunt u:

  • Alle informatie van uw materiaal beheren.
  • De verkoopprijs van uw materiaal bepalen.
  • Eenvoudig en snel artikelbestanden inlezen.
  • Artikelprijzen van verschillende leveranciers vergelijken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze software voor uw bedrijf? Of heeft u een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij zijn ook te bereiken via telefoonnummer 0318 - 548 648.