woningopname app

Woningopname app

Tijdens woningopnames voor verbouw- of onderhoudswerkzaamheden verzamelt u veel gegevens. Deze gegevens legt u vast in een woningopname formulier. Met dit ingevulde formulier gaat u vervolgens terug naar kantoor zodat u de gegevens kunt invoeren in uw systeem. U kunt ze nu gebruiken voor het maken van een calculatie en het samenstellen van een offerte. De Woningopname app van Admicom is een app die het traditionele woningopname formulier vervangt. Met de app legt u alle gegevens, maatvoeringen, foto’s en opmerkingen direct digitaal vast. Eenmaal terug op kantoor staan alle gegevens uit de Woningopname app voor u klaar en hoeft u de calculatie alleen nog maar af te prijzen. Zo is de Woningopname app een tijdbesparende, professionele oplossing voor onderhoudsbedrijven, verbouw- en afbouwbedrijven.

Woningopname app voor verbouw- en afbouwbedrijven
Geen enkel project is hetzelfde en dat is voor verbouw- en afbouwbedrijven niet anders. Toch heeft ook u te maken met standaard werkzaamheden en werkzaamheden die regelmatig weer terugkomen. Dit soort werkzaamheden zijn eenvoudig in te voeren in een moederbegroting. Deze moederbegroting maakt u op kantoor en gebruikt u als checklist bij iedere woningopname. In de Woningopname app kunt u per onderdeel aangeven wat de maatvoering is, aantallen invoeren en opmerkingen en afbeeldingen toevoegen. Is een onderdeel niet van toepassing? Dan laat u deze regel leeg. Wanneer u terug bent op kantoor is er in de software een nieuwe calculatie aangemaakt. Hierin is automatisch alles dat u tijdens de woningopname hebt genoteerd verwerkt. U kunt de calculatie nu verder afmaken zodat u een offerte kunt sturen.

Woningopname app voor onderhoudsbedrijven
Onderhoudsbedrijven werken ook veelvuldig met checklists. Bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe huurder in een pand trekt, of wanneer er reparatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Doordat u met de Woningopname app helemaal vrij bent om te bepalen hoe een moederbegroting eruit komt te zien, kunt u voor verschillende typen werk een opnameformulier klaarzetten. U kunt in de moederbegroting bijvoorbeeld voor iedere ruimte een groep aanmaken, zodat u een checklist heeft waarin u per ruimte kunt aangeven wat er moet gebeuren. In de Woningopname app selecteert u de moederbegroting die u wilt gebruiken, voert u de aantallen en maatvoering in en kunt u eventueel opmerkingen en foto’s toevoegen. Terug op kantoor hoeft u de begroting alleen nog af te prijzen.

Bent u benieuwd wat de Woningopname app voor uw bedrijf kan betekenen? Boek direct een demo!

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
Maak een afspraak

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
KvK 30101798