Mobiele Opname

Hét digitale opnameformulier voor bedrijven in de bouw

Tijdens een woningopname voor bijvoorbeeld groot onderhoud, verbouw of renovatie, verzamelt u veel gegevens. Op een opnameformulier wilt u opmerkingen, handtekeningen, foto’s en informatie over de ruimtes, woningkenmerken en bewonerskeuzes kwijt. De tijd dat een opname met een papieren formulier werd gedaan, ligt met de Online applicatie Mobiele Opname ver achter ons. Want met deze app noteert u ter plekke alle informatie van het werk dat u gaat uitvoeren. Op kantoor vormen deze (automatisch doorgestuurde) gegevens de basis voor uw calculatie.

Hoe werkt de Opname app?

Onderhoudsbedrijven werken in de Opname app met een moederbegroting. Hierdoor is de app al gevuld met de juiste regels en hoeft u slechts de aantallen in te voeren. Op kantoor vormen deze regels de basis voor uw calculatie. U kunt uiteraard ook beginnen met een lege opname. U maakt dan op locatie nieuwe regels aan en voert hier de aantallen en eenheden in.

Tijdens de woningopname koppelt u gelijk foto’s en opmerkingen aan de begrotingsregels. Als u terug bent op kantoor is de begroting al gevuld. U hoeft alleen nog verder af te prijzen om de offerte te maken.

De Mobiele Opname app is heel eenvoudig!

We hebben de app heel gebruiksvriendelijk ingericht. De knoppen bevinden zich op een logische plek en het aantal menu opties is minimaal. Hierdoor is het eenvoudig om met de applicatie te leren werken.

Wij denken dat u deze apps ook interessant vindt

mobiele taken

mobiele productiestanden voortgang projecten statussen werken app

mobiel kpi dashboard statussen werken app