Mobiel KPI Dashboard

Overal toegang tot de belangrijkste KPI's

Met de software van Admicom heeft u op kantoor inzicht in al uw projecten, afdelingen en de financiële situatie van uw bedrijf. Maar wist u dat u deze informatie ook onderweg mee kunt nemen? Met de mobiele KPI Dashboard app heeft u overal inzicht in de voortgang van projecten, statussen van werken en andere KPI’s binnen uw organisatie. Uw medewerkers kunnen het KPI Dashboard openen vanaf hun smartphone of tablet.

DIRECT WETEN HOE HET WERKT? 

Bekijk de onderstaande video

Unieke KPI's voor iedere afdeling of medewerker

KPI is een afkorting van de term kritieke prestatie indicatoren. Een KPI is een variabele waarmee de voortgang en resultaten gemeten kunnen worden. Doordat u KPI’s aan een medewerker of afdeling koppelt, kunt u zelf bepalen hoe een dashboard van een medewerker eruitziet. Het dashboard is gekoppeld aan de software op kantoor waardoor de gegevens altijd up-to-date zijn.

Alle voordelen op een rij

  • Het dashboard is overal toegankelijk.
  • Altijd de meest actuele informatie op zak.
  • Altijd en overal uw managementinformatie bij de hand.
  • Sneller inspelen op ontwikkelingen binnen uw bedrijf (bijvoorbeeld openstaande klussen en fiattering facturen).

De KPI Dashboard app is eenvoudig in te richten

De mobiele Dashboard app is eenvoudig in te richten. In de meegeleverde handleiding wordt toegelicht hoe u app licenties aan uw personeel kunt toewijzen en hoe u de samenstelling van het dashboard voor uw werknemers bepaald. De app heeft een zeer overzichtelijke interface: de knoppen bevinden zich op een logische plek en het aantal opties is geminimaliseerd. Hierdoor is het voor uw medewerkers eenvoudig om met de app te leren werken.

Wij denken dat u deze apps ook interessant vindt

mobiele taken

mobiel relatiebeheer crm app bouw

mobiele viewer statussen werken app