maximale uit software halen bouw

Haalt u het maximale uit uw software?

Het maximale uit uw software halen

Klanten écht advies geven, daar word ik blij van. Het gebeurt regelmatig dat een klant me belt en vraagt wat er wel en niet kan met de Admicom software waar hij of zij mee werkt. Dat lijkt misschien niet helemaal logisch. ‘Je weet toch wat je gekocht hebt’, hoor ik u bijna denken. Toch is het meer voor de hand liggend dan u wellicht denkt. Iedereen went immers aan een bepaalde manier van werken en krijgt daar routine in.

Vaak blijf je dan toch de gebaande paden bewandelen. En dat terwijl er heel veel andere routes te bewandelen zijn met de Admicom software die klanten vaak al in huis hebben. Daarom probeer ik mijn klanten weer op een nieuw spoor te zetten waardoor zij weer een volgende efficiencyslag kunnen maken, een echt advies dus. Daarom doe ik wat ik doe bij Admicom en daar word ik blij van. Die efficiencyslag houdt overigens dikwijls in dat een klant klaar is voor de volgende stap. Dat betekent in onze (automatiserings)wereld meestal aanvulling in de vorm van modules en/of apps.

Alles-in-één software past bij bouwbedrijven

Ik zal een mooi voorbeeld geven. Vanaf het begin dat ze klant bij ons zijn, heb ik contact met Hetebrij Bouw uit Wolvega en drink ik regelmatig een kop koffie met Gerard Hetebrij, directeur van het bedrijf. Hetebrij is een leuk middengroot bouwbedrijf dat zich richt op particuliere nieuwbouw, verbouw en renovaties. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en werken volgens de laatste normen en voorschriften. Dat hun bedrijfsautomatisering daar feilloos op aan moet sluiten, beseften ze al snel. Ook een goede werkvoorbereiding kan alleen als je daar het juiste alles-in-één softwarepakket voor hebt. Alles in één, omdat je werkvoorbereiding ook moet kunnen communiceren met alle andere bedrijfsprocessen die in hetzelfde programma ondergebracht kunnen worden. Pas dan kun je echt flexibel zijn.

Software uitbreiden

Niet zo gek dus, dat Hetebrij in een paar jaar tijd van één licentie doorgroeide naar zeven licenties Admicom software, aangevuld met modules en apps zoals digitale werkvoorbereiding, bestellingen en een inkomend factuurregister. ‘En ja, natuurlijk heb ik wel eens met Gerard om tafel gezeten omdat onze neuzen net even niet dezelfde kant opstonden. Maar door eerlijk en duidelijk te zijn over wat er wel of niet goed voor zijn bedrijf is, komen we daar altijd weer uit. Ik zie het wel eens als een zakelijk huwelijk, soms moet je even over een hobbeltje, om er vervolgens weer samen sterker uit te komen. Maar wanneer iemand klaar is voor de volgende stap, in dit geval uitbreiding van software of apps? Dat is in de eerste plaats natuurlijk per bedrijf verschillend. Mijn ervaring is wel, dat wanneer de klant inziet dat alles-in-één software écht meerwaarde heeft, zoals tijdswinst, reduceren van faalkosten en efficiencyverbetering, dat ze dan toe zijn aan de volgende stap. En ik blijf met veel plezier meelopen.’

 

Ronald Spies
Automatiseringsadviseur Customer Care

 

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Fokkerstraat 37
3905 KV Veenendaal
KvK 30101798