calculatiesoftware bouw

Calculatiesoftware voor de bouw

Met de innovatieve calculatiesoftware van Admicom stelt u eenvoudig en nauwkeurig een begroting op voor uw project of klus. Vervolgens genereert u direct een overzichtelijke offerte met een goed onderbouwde prijs. De calculatiesoftware van Admicom is gebruiksvriendelijk en snel onder de knie te krijgen.

Calculatiesoftware voor kleine en grote bouwprojecten

Meer dan 2000 bedrijven in de bouw gebruiken de calculatiesoftware van Admicom. Dagelijks worden begrotingen samengesteld voor alle typen bouwprojecten, van schilderklussen tot grootschalige bouwprojecten. Onze calculatiesoftware wordt dagelijks gebruikt door bouwbedrijven, aannemers, schilders, stukadoors en installateurs.

Snelle en flexibele calculatiesoftware

Met Vakware calculeert u met de uurtarieven, normen en artikelprijzen die u zelf heeft vastgelegd. U kunt deze waarden tijdens het calculeren op regelniveau wijzigen. Hierdoor blijft u erg flexibel. Daarnaast hebben wij onze calculatiesoftware zo gemaakt dat u veel calculatietijd kunt besparen. Met de slimme drag & drop tools kunt u onderdelen uit eerder gemaakte begrotingen naar een nieuwe calculatie slepen. Ideaal als u met twee schermen werkt. Ook kunt u calculeren met basisgroepen en elementen waarin u alleen nog de aantallen en de maatvoering hoeft in te voeren. Handig wanneer u veel gestandaardiseerde werkzaamheden verricht.

Innovatieve calculatiesoftware

Werkt u al met BIM? Met ons calculatiepakket kunt u BIM-tekeningen bekijken en BIM-modellen inlezen. Daarnaast kunt u de calculatiesoftware integreren met andere software onderdelen. Zo calculeert u met uurtarieven en artikelprijzen die u al heeft vastgelegd in uw systeem. Als de offerte is getekend, kunt u de artikelen die u niet op voorraad heeft direct bestellen vanuit de bestelmodule en kunt u de inzet van uw personeel en onderaannemers verwerken in de projectplanning. Zo bespaart u veel tijd in de werkvoorbereiding.

Offerte en bestek genereren

Als u uw calculatie heeft afgerond, kunt u eenvoudig een offerte of bestek genereren. Dat gaat snel, omdat u kunt kiezen uit een aantal zelf op te maken Word-sjablonen. U bepaalt uiteraard zelf welke gegevens uit de calculatie worden overgenomen op de offerte. Zo maakt u gemakkelijk en vlug een offerte in uw eigen huisstijl.

Voordelen van de calculatiesoftware van Admicom:

  • Integratie met andere software onderdelen.
  • Snel calculeren op basis van een bestaande calculatie.
  • BIM-tekeningen bekijken en BIM-modellen inlezen.
  • Direct een offerte of bestek genereren in uw eigen huisstijl.

Ruim 2000 bedrijven in de bouwwereld maken gebruik van de calculatiesoftware van Admicom! Weten hoe het werkt? Boek direct een demo!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze software voor uw bedrijf? Of heeft u een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Wij zijn ook te bereiken via telefoonnummer 0318 - 548 648.

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Fokkerstraat 37
3833 LC Leusden
KvK 30101798