Vakware 19

Software voor bedrijven in de bouw

Al sinds de jaren 80 ontwikkelen we software. Voor bouwbedrijven, aannemers, schilders, stukadoors, installateurs en GWW-bedrijven. Met onze alles-in-één software automatiseert u het fundament van uw bedrijf. Offertes, planning, projecten, factureren. En alles wat verder nodig is.

Vakware 19

Software voor bedrijven in de bouw

Al sinds de jaren 80 ontwikkelen we software. Voor bouwbedrijven, aannemers, schilders, stukadoors en installateurs. Met onze alles-in-één software automatiseert u het fundament van uw bedrijf. Offertes, planning, projecten, factureren. En alles wat verder nodig is.

Alles-in-één

In onze software is alles goed en makkelijk geautomatiseerd. Van opdracht tot oplevering. Alles in één programma met één werkwijze en één helpdesk.

Krijg meer inzicht

Door het automatiseren van dagelijkse processen geeft u structuur aan projecten. U krijgt meer en beter inzicht in uw bedrijfsvoering, materiaalprijzen, planning van personeel en liquiditeit.

Bespaar dagelijks tijd

Met goede, branchegerichte alles-in-één software bespaart u veel tijd. Een calculatie maken, een factuur fiatteren en een planning maken gingen nog nooit zo snel.

Altijd up-to-date

Onze software wordt gemaakt met de nieuwste ontwikkeltools. Zo maken we gebruik van de SQL 64-bit database. Met onze software bent u klaar voor de toekomst.

Overstappen naar Admicom

Overstappen op alles-in-één software, maar u weet niet wat het beste bij u past? Wij denken graag met u mee. En helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Niet alles hoeft in één keer. Bekijk het filmpje om te zien hoe het implementatietraject bij Admicom verloopt. Of bent u benieuwd hoe onze klanten werken met Admicom ervaren? Lees het in onze e-paper.

Benieuwd hoe onze software werkt?

Boek een software demo. Al meer dan 2000 bedrijven in uw branche gingen u voor.

Bekijk alle softwareonderdelen van Admicom

bouwsoftware boekhouding bouw

Bouwsoftware


Ontdek alle producten en onderdelen waarmee u uw organisatie kunt automatiseren.

Productoverzicht >

bouwsoftware mobiele oplossingen

Admicom App


Met onze app wisselt u gegevens uit met uw medewerkers op de bouwplaats of onderweg.

Bekijk alle apps >

admicom whitepapers

Whitepapers


Wat levert werken met apps u op? En wat zijn de voordelen van alles-in-één software?

Bekijk onze whitepapers >