Klantervaringen met Admicom Software

Preview e-paper

"Stel, je werkt bij een aannemersbedrijf, of een bouwbedrijf. Of bij een installatie-, schilders- of stukadoorsbedrijf. En je bent bij dat bedrijf directeur, calculator, werkvoorbereider, projectleider, uitvoerder of je werkt buiten. Hoe verschillend de vakgebieden en beroepen ook zijn, je hebt te maken met dezelfde uitdagingen.

‘Heb ik voldoende werk voor mijn mensen?’ Of ‘Worden de juiste producten wel op de juiste plek op het juiste moment geleverd?’, ‘Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf met de tijd meegaat en mijn klanten dat ook zien?’ en ‘Heb ik voldoende liquide middelen?’ zijn voor een ieder aan de orde van de dag.

Niet altijd is er makkelijk antwoord te geven op zulk soort vragen. Toch is het eenvoudiger dan je denkt. Je eist van jezelf en je medewerkers dat je hoogwaardige kwaliteit levert en dat kan alleen als je hier ook het juiste gereedschap voor hebt.

In deze e-paper vind je informatie, of noem het verhalen, van ‘collega’s uit de bouw’ die net zo denken als jij. Zijn of haar werk net zo goed uit willen voeren als jij. En zijn of haar klanten de hoogste kwaliteit willen bieden, net als jij. Dat kan alleen als je je bedrijfsvoering in orde hebt. We zoomen daarom hierna in op het bedrijf, de bedrijfsvoering en automatisering. 

'Het is moeilijk om te zeggen wat een goed alles-in-één pakket je onder de streep oplevert. Het omgekeerde kun je makkelijker zeggen..."

Admicom ervaringen

Lees hoe klanten de Admicom Software ervaren

Vul hier je gegevens in en ontvang onze gratis e-paper. 

Bekijk alle softwareonderdelen van Admicom

bouwsoftware boekhouding bouw

Bouwsoftware


Ontdek alle producten en onderdelen waarmee je jouw organisatie kunt automatiseren.

Productoverzicht >

bouwsoftware mobiele oplossingen

Admicom Apps


Met onze apps wissel je gegevens uit met je medewerkers op de bouwplaats of onderweg.

Bekijk alle apps >

admicom whitepapers

Whitepapers


Vraagstukken waar veel bedrijven in de bouw wereld mee worstelen.

Bekijk whitepapers >