Software voor bedrijven in de installatietechniek

software installatietechniek

Of u elektrotechnisch-installateur, loodgieter of totaalinstallateur bent. En of uw werkzaamheden zich richten op nieuwbouw, klein regiewerk of servicewerkzaamheden, uiteindelijk zijn er veel overeenkomsten. Want bij iedereen staat efficiënt werken, uitstekende service en kwaliteit voorop. Met als doel om uw klanten ook écht te helpen.

software installatietechniek

Of u elektrotechnisch-installateur, loodgieter of totaal installateur bent. En of uw werkzaamheden zich richten op nieuwbouw, klein regiewerk of service werkzaamheden, uiteindelijk zijn er veel overeenkomsten. Want bij alle bedrijven in de installatietechniek staat efficiënt werken, uitstekende service en kwaliteit voorop. Met als doel om uw klanten ook écht te helpen.

De beste software voor bedrijven in de installatietechniek

Uw klanten ook écht helpen kan alleen als u relevante informatie altijd beschikbaar heeft. De alles-in-één Admicom software helpt u hierbij. Van relatie- en artikelbeheer, projectbeheer, calculaties en offertes tot het vastleggen van uw certificeringen en onderhoudscontracten. Daarbij is de boekhouding volledig geïntegreerd. En of u nu op kantoor zit, op locatie of bij de klant, met de Admicom software kan het allemaal. De Admicom App is intuïtief dus makkelijk om mee te werken. Juist daarom is de Admicom software hét softwarepakket voor bedrijven in de installatietechniek.

De software-onderdelen voor bedrijven in de installatietechniek

 • Calculatie PRO
 • Resourceplanning
 • Inkoopbeheer en offertevergelijk
 • Voorraadbeheer
 • Workflow/taakbeheer
 • Financiële administratie
 • Documentenbeheer
 • Inkomend facturenregister
 • Objectenbeheer
 • Onderhoudscontracten
 • Productie-eenheden
 • Incasso's
 • Mobiele inspecties

Met de Admicom software wordt de papieren werkbon vervangen met de digitale werkbon. Dat scheelt naast papier ook tijd, doordat monteurs niks meer hoeven over te typen. Op locatie kan je ook een bon aanvullen met gewerkte uren en gebruikte materialen. Compleet met foto’s en een handtekening van de klant bij oplevering.

Altijd inzicht en overzicht

De Admicom software ondersteunt u in al uw werkzaamheden en worden specifiek afgestemd op uw bedrijfsgrootte en uw automatiserings- en mobiele (online) wensen. Met als resultaat dat uw processen nóg beter bijgehouden worden. Wat het voordeel daarvan is? Minder kosten, scherper inzicht en zoveel meer. Zo kunt u uw klanten nog beter adviseren.

Werken met de software van Admicom betekent daarnaast dat u altijd inzicht en overzicht heeft van uw projecten en dat u een duidelijk beeld heeft van uw liquiditeitspositie. En een geweldig Admicom team dat u ondersteunt als u het nodig heeft en advies geeft als u vooruit wilt kijken.

bouwsoftware boekhouding bouw

Software


Bekijk alle producten en onderdelen waarmee u uw organisatie kunt automatiseren.

Productoverzicht >

bouwsoftware mobiele oplossingen

Admicom App


Met de Admicom App wisselt u gegevens uit met uw medewerkers bijvoorbeeld op een project of onderweg.

Bekijk alle onderdelen >

consultancy klein

Dienstverlening


Het Admicom team staat altijd voor u klaar. Ontdek onze dienstverlenende activiteiten.

Bekijk whitepapers >