Software voor bedrijven in de installatietechniek

Of u elektrotechnisch-installateur, loodgieter of totaalinstallateur bent. En of uw werkzaamheden zich richten op nieuwbouw, klein regiewerk of servicewerkzaamheden, uiteindelijk zijn er veel overeenkomsten. Want bij iedereen staat efficiënt werken, uitstekende service en kwaliteit voorop. Met als doel om uw klanten ook écht te helpen.

Alles-in-één software voor bedrijven in de installatietechniek

Uw klanten ook écht helpen kan alleen als u relevante informatie altijd beschikbaar heeft. De alles-in-één Admicom software helpt u hierbij. Van relatie- en artikelbeheer, projectbeheer, calculaties en offertes tot het vastleggen van uw certificeringen en onderhoudscontracten. Daarbij is de boekhouding volledig geïntegreerd. En of u nu op kantoor zit, op locatie of bij de klant, met de Admicom software kan het allemaal. De Admicom App is intuïtief dus makkelijk om mee te werken. Juist daarom is de Admicom software hét softwarepakket voor bedrijven in de installatietechniek.

Onze software is er voor uw bedrijf in de installatietechniek

Onze alles-in-één software is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de installatietechniek. Wij weten wat er speelt in uw branche en waar voor u de uitdagingen liggen. Met onze software helpen wij uw installatiebedrijf dus echt verder, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent. In onze brochure leest u uitgebreide informatie over onze software en ziet u direct onze prijzen.

software installatietechniek

Met de Admicom software wordt de papieren werkbon vervangen met de digitale werkbon. Dat scheelt naast papier ook tijd, doordat monteurs niks meer hoeven over te typen. Op locatie kan je ook een bon aanvullen met gewerkte uren en gebruikte materialen. Compleet met foto’s en een handtekening van de klant bij oplevering.

Functionaliteiten waar u als installatiebedrijf blij van wordt:

 • Integratie met BIM
 • Digitale dossier (Wkb)
 • Actuele prijzen (Ketenstandaard)
 • Calculeren met actuele normen
 • Administreren van onderhoudscontracten
 • Automatische offerte-/ bestekgenerator
 • Plannen en bestellen vanuit de begroting
 • Voorraadbeheer
 • Objectenbeheer
 • Werkenadministratie en nacalculatie
 • Werkbonnen (ook via uw tablet)
 • Facturering op basis van termijnen en regie (met WKA)
 • Verwerken van digitale in- en verkoopfacturen
 • Meerwerkbewaking, ook voor de klant
 • Opleverpunten(-app) registreren met notities, foto's en kosten
 • Actuele OHW-positie in de financiële administratie

Met de Admicom software calculeert u altijd met de actuele prijzen van uw leveranciers, bijvoorbeeld Technische Unie. Vanuit uw calculatie doorzoekt u de webwinkel van Technische Unie. U selecteert de artikelen die u nodig heeft en kopieert deze naar uw rekenblad. De productinformatie, eenheden en prijzen worden direct overgenomen in uw begroting. Uiteraard worden ook de prijsafspraken overgenomen die u met Technische Unie heeft gemaakt.

software installatiebedrijf

Altijd inzicht en overzicht

De Admicom software ondersteunt u in al uw werkzaamheden en worden specifiek afgestemd op uw bedrijfsgrootte en uw automatiserings- en mobiele (online) wensen. Met als resultaat dat uw processen nóg beter bijgehouden worden. Wat het voordeel daarvan is? Minder kosten, scherper inzicht en zoveel meer. Zo kunt u uw klanten nog beter adviseren.

Werken met de software van Admicom betekent daarnaast dat u altijd inzicht en overzicht heeft van uw projecten en dat u een duidelijk beeld heeft van uw liquiditeitspositie. En een geweldig Admicom team dat u ondersteunt als u het nodig heeft en advies geeft als u vooruit wilt kijken.

software installatiebedrijf

Software


Bekijk alle producten en onderdelen waarmee u uw organisatie kunt automatiseren.

Productoverzicht >

software installatietechniek app

Admicom App


Met de Admicom App wisselt u gegevens uit met uw medewerkers op de bouwplaats of onderweg.

Bekijk alle onderdelen >

software installatietechniek dienstverlening

Dienstverlening


Het Admicom team staat altijd voor u klaar. Ontdek onze dienstverlenende activiteiten.

Dienstverlening >