admicom-alles-in-een-.gif

Nieuws | Ontdek de kracht van alles-in-één software!

In een tijd waarin digitalisering de bouwsector doordringt, speelt admicom een sleutelrol met zijn gevestigde alles-in-één softwarepakket. Dit innovatieve systeem biedt bouwbedrijven talloze voordelen, waardoor het een essentieel instrument wordt voor een efficiënte bedrijfsvoering.

De Voordelen van Admicom's Alles-in-één Software:

Eenmalige gegevensinvoer: Door gegevens slechts eenmaal in te voeren, worden dubbele handelingen voorkomen, wat resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen voor bedrijven.

Structuur en Inzicht: Het softwarepakket creëert een georganiseerde omgeving met duidelijk inzicht in zowel de organisatie als lopende projecten, waardoor bedrijven hun processen effectiever kunnen beheren.

Eén Deskundige Helpdesk: Gebruikers hebben toegang tot één deskundige helpdesk, waardoor de ondersteuning snel, efficiënt en probleemloos verloopt.

Schaalbaarheid: Het voordeel van admicom's alles-in-één software ligt in zijn vermogen om mee te groeien met de behoeften van het bedrijf. Of het nu gaat om nieuwe processen, automatisering of de toetreding van nieuwe medewerkers, het softwarepakket kan eenvoudig worden uitgebreid met nieuwe licenties, softwareonderdelen en apps.

Geïntegreerde Software voor Compleet Bedrijfsbeheer: Binnen de admicom-softwareomgeving worden diverse bedrijfsprocessen geïntegreerd, van calculatie tot facturatie. Het relatiebeheer en artikelbeheer communiceren naadloos met calculaties, waardoor offertes efficiënt kunnen worden gegenereerd. Na het verkrijgen van een opdracht kunnen alle benodigde materialen direct vanuit de software worden besteld. Afleverbonnen en facturen worden digitaal verwerkt in de boekhouding, waardoor het gehele proces binnen één softwarepakket plaatsvindt.

Unieke Softwareomgeving voor Elke Gebruiker: Iedere gebruiker krijgt een persoonlijke inlogomgeving, afgestemd op zijn functie en verantwoordelijkheden. Dit zorgt voor een overzichtelijke werkplek, waarbij ongeautoriseerde toegang tot bepaalde onderdelen wordt voorkomen. Hierdoor is de admicom-software voor elke gebruiker helder en overzichtelijk.

Met dit gevestigde alles-in-één softwarepakket heeft admicom niet alleen de bouwsector getransformeerd, maar ook de weg vrijgemaakt voor een toekomst van gestroomlijnde bedrijfsprocessen en geoptimaliseerd bouwmanagement.