Webinar WET KWALITEITSBORGING

in samenwerking met homeDNA

Waarom dit webinar?

Op 1 januari 2023 treedt de Wet kwaliteitsborging (Wkb) in werking. Digitale dossiervorming, zoals het bijhouden van een oplever- en consumentendossier, wordt hierdoor heel belangrijk. Wij nemen je graag mee in wat jullie te wachten staat. 

wkb dossiervorming webinar

 

 

Tijd voor actie, want zoals je weet zal er flink wat gaan veranderen zodra de Wet kwaliteitsborging in werking treedt. Natuurlijk kun jij je daar nu al op voorbereiden als Vakware gebruiker. De Wkb software die onze zusterbedrijf homeDNA speciaal voor deze nieuwe wet heeft ontwikkeld is geïntegreerd in Vakware en is een bewezen oplossing. Veel bouwers zijn al begonnen om de juiste ervaring op te doen en om klaar te zijn voor Wkb.

Voor alle bedrijven in de bouw

In 20 minuten word je bijgepraat over de stand van zaken

Goed voorbereid op nieuwe wetgevingen

Bekijk hoe de software werkt 

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens dit webinar vertellen wij samen met homeDNA wat jou te wachten staan en laten wij zien hoe de software ingezet kan worden. Daarnaast laten wij de integratie tussen de oplossing van homeDNA en Vakware zien.

In deze gratis sessie van maximaal 20 minuten nemen William (Admicom) en Eileen (homeDNA) je mee in de mogelijkheden en beantwoorden zij de meest gestelde vragen over de Wkb.

Het webinar over de Wet kwaliteitsborging ontvangen
in samenwerking met homeDNA

Wij sturen je een link om het webinar terug te kunnen kijken.

webinar inzicht bouwprojecten bouw