Webinar Digitale Dossiervorming

Wen er vast aan, dan is het volgend jaar niet meer moeilijk.

Waarom dit webinar?

Er staat de komende jaren veel te gebeuren in de bouwsector. Dit heeft onder andere te maken met nieuwe wetten vanuit de Nederlandse overheid. Vanaf 1 januari 2021 treedt bijvoorbeeld de Wet kwaliteitsborging (Wkb) in werking. Digitale dossiervorming, zoals het bijhouden van een oplever- en consumentendossier, wordt hierdoor heel belangrijk.

U kunt natuurlijk wachten tot het einde van het jaar. Maar wij adviseren u om de komende maanden te gebruiken als een proefperiode. Als u nu al begint met het opbouwen van dossiers, dan hoeft u straks niet meer te wennen aan de nieuwe situatie. 

wkb dossiervorming webinar

Voor alle bedrijven in de bouw

Leer binnen 30 minuten alles over dossiervorming

Goed voorbereid op nieuwe wetgevingen

Ontdek hoe onze software helpt bij dossiervorming

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens het webinar leert u hoe u dossiers, zoals het oplever- en consumentendossier, vastlegt en hoe onze software u hierbij kan ondersteunen. Mogelijke zorgen over alles wat met dossiervorming te maken heeft, nemen wij graag bij u weg. Binnen maximaal 30 minuten beantwoorden we de belangrijkste vragen. Zo bent u binnen no-time op de hoogte van alle ontwikkelingen en weet u hoe u om moet gaan met nieuwe uitdagingen. U volgt het webinar thuis of op kantoor vanaf uw eigen computer. Deelname is gratis en u geeft bij uw inschrijving aan welke datum u het beste past.

webinar wkb digitale dossiervorming

Aankomende webinars

Dinsdag 7 april - 09:00 - 09:30 uur

Donderdag 23 april - 15:00 - 15:30 uur