Webinar Digitale Dossiervorming

Wen er vast aan, dan is het volgend jaar niet meer moeilijk.

Waarom deze webinar?

Er staat de komende jaren veel te gebeuren in de bouwsector. Dit heeft onder andere te maken met nieuwe wetten vanuit de Nederlandse overheid. Op 1 juli 2022 treedt bijvoorbeeld de Wet kwaliteitsborging (Wkb) in werking. Digitale dossiervorming, zoals het bijhouden van een oplever- en consumentendossier, wordt hierdoor heel belangrijk.

U kunt natuurlijk wachten tot het einde van volgend jaar. Maar wij adviseren u om de komende periode te gebruiken als een proefperiode. Als u nu al begint met het opbouwen van dossiers, dan hoeft u straks niet meer te wennen aan de nieuwe situatie. 

wkb dossiervorming webinar

Voor alle bedrijven in de bouw

Leer binnen 30 minuten alles over dossiervorming

Goed voorbereid op nieuwe wetgevingen

Ontdek hoe onze software helpt bij dossiervorming

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens het webinar leert u hoe u dossiers, zoals het oplever- en consumentendossier, vastlegt en hoe onze software u hierbij kan ondersteunen. Mogelijke zorgen over alles wat met dossiervorming te maken heeft, nemen wij graag bij u weg. Binnen maximaal 30 minuten beantwoorden we de belangrijkste vragen. Zo bent u binnen no-time op de hoogte van alle ontwikkelingen en weet u hoe u om moet gaan met nieuwe uitdagingen.

Webinar Digitale dossiervorming aanvragen

U bekijkt het webinar op het moment dat het beste bij u past. Gewoon op uw eigen computer, overal waar u maar wilt.

webinar inzicht bouwprojecten bouw