vakware Werkenadministratie Expert

Klassikale training voor gevorderden

Binnen de Admicom software is de basis van de werkenadministratie voor u geen onbekend terrein. Tijdens de training Werkenadministratie Expert nemen wij u mee in de verdieping van de werkenadministratie. Deze training is geschikt voor iedereen die betrokken is en/of verantwoordelijk is voor de uitvoering van projecten binnen uw bedrijf. U boekt de kosten en opbrengsten al op aangenomen- en regiewerken, maar u heeft behoefte aan meer inzicht in uw werk om tijdig te kunnen bijsturen. Daarnaast wilt u factureren op basis van de wensen van uw opdrachtgevers.

Monitor met werkenadministratie | Admicom

Waar gaan we het over hebben?

  • Werken met groepen, defaultgroepen (meerwerk/regie)
  • Toerekenen van Algemene Kosten
  • Koppelen van begroting, aanmaken termijnschema en nacalculatiegroepen
  • Boeken op basis van nacalculatiegroepen
  • Samenstellen/maken sjablonen voor werkbonnen en facturering
  • Facturering (samenvoegen, groeperen, aanpassen factureren, e-mailen, sjablonen, etc.)
  • Werken met statussen (technisch en financieel gereed)
  • Werkrapportages (OHW-positie, urenlijsten, overzicht met financieel resultaat, etc.)

Wat is het resultaat?

Nadat u de Vakware Training Werkenadministratie Expert heeft doorlopen en afgerond, kunt u uw projecten volgen op basis van werkrapportages en, indien nodig, bijsturen. U beheerst de vaardigheid in het maken van sjablonen voor werkbonnen en facturen. Datzelfde geldt voor het factureren van meerwerk en regie op basis van de door u gewenste groepen.

Verdiep uw Vakware kennis

De klassikale trainingen Vakware Expert kosten € 299,- per persoon per bedrijf. De trainingen worden gehouden in ons trainingscentrum in Veenendaal door onze eigen consultants. Een training duurt drie uur. Wij raden u aan om daarna nog een uurtje te reserveren in uw agenda, zodat u nog na kunt praten met uw medecursisten en de tijd heeft om te genieten van een lekkere lunch. Natuurlijk zijn ook koffie en lesmateriaal inbegrepen. Onze trainingen gaan door bij een minimale inschrijving van vier bedrijven.

U kunt zich hier inschrijven 

Wilt u graag deelnemen aan de Vakware training Werkenadministratie Expert? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier. In ons trainingscentrum hebben wij voldoende ruimte beschikbaar om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.