Nieuw: Klassikale trainingen

Introductieprijs € 299,- voor twee personen

Vanaf september start Admicom met klassikale trainingen. U kunt kiezen uit de Vakware training Boekhouding basis, Calculatie aannemers basisCalculatie PRO basisDigitaal factureren basis en Werkenadministratie basis. Tijdens de trainingen leert u in drie uur op basis van praktijkcases de belangrijkste basisonderdelen. 

Image

Meer voordelen      

Naast het feit dat u veel zult leren tijdens een basistraining, zijn er nog meer voordelen. Samen met uw klasgenoten (of eigenlijk branchegenoten) brainstormen bijvoorbeeld. Vaak geeft dat nieuwe inzichten. En u heeft geen afleiding van dagelijkse werkzaamheden zodat u zich volledig kunt focussen op wat u wilt leren. U besteedt uw drie uur dus zeer doeltreffend. Niet op de laatste plaats is het ook gewoon leuk om iets nieuws te leren. 

    Leer de basis van Vakware

    Tijdelijk bieden wij u de klassikale trainingen aan voor de introductieprijs van € 299,- voor maximaal twee personen per bedrijf. Omdat het nieuw is en het voor u een laagdrempelige manier is om de basis van Vakware te leren. De trainingen worden gehouden in ons trainingscentrum in Veenendaal door onze eigen consultants. Een training duurt drie uur. Wij raden u aan om daarna nog een uurtje te reserveren in uw agenda, zodat u nog na kunt praten met uw medecursisten en de tijd heeft om te genieten van een lekkere lunch. Natuurlijk zijn ook koffie en lesmateriaal inbegrepen. Onze trainingen gaan door bij een minimale inschrijving van vier bedrijven.

    Schrijf u in voor onze trainingen

    Wilt u graag deelnemen aan onze klassikale trainingen? U schrijft zich eenvoudig in via onderstaand formulier. In ons trainingscentrum hebben wij voldoende ruimte beschikbaar om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

    De trainingen Calculatie PRO basis op 30 september en  11 november zijn vol.