Image

Trainingen van admicom

 

Afgelopen half jaar was er al een ruim trainingsaanbod van Admicom beschikbaar voor onze klanten. Maar we zijn weer terug met een aanbod voor het jaar 2023!

Bekijk jij het trainingsaanbod en de beschikbare data?

 Het aanbod van Admicom trainingen: 

✅ Basis training Vakware

✅ Basis training boekhouding

✅ Expert training boekhouding

✅ Basis training Calculatie PRO

✅ Expert training Calculatie PRO

✅ Basis training werkenadministratie

✅ Expert training werkenadministratie

  

Waarom onze trainingsprogramma’s zo effectief zijn?

Omdat ze worden ingevuld door onze eigen medewerkers die er dagelijks mee werken, mensen met een berg aan kennis en ervaring op het gebied van de systemen. Ze helpen je graag met persoonlijke begeleiding en herkenbare praktijkvoorbeelden. Zo haal je zeker weten alles uit je admicom software.

 

Een verzorgde training
Het gaat om trainingen van min. 6 tot max. 12 deelnemers in ons trainingscentrum in Veenendaal (hoofdkantoor Treetop). Het is volledig verzorgd, je hoeft geen eigen spullen mee te nemen, wij hebben een computer voor je klaar staan. Na de training in de ochtend verzorgen wij een lunch. Of wanneer je ’s middags de training volgt, staat er vooraf een lunch klaar.

We hebben gekozen voor een mooie diversiteit aan trainingen. De ochtend trainingen zijn van 9:00 uur tot 12:00 uur. De middagtraining begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

 

Opleidingslocatie
Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De vestiging is goed te bereiken met het openbaar vervoer en auto en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Adres: Fokkerstraat 31, 3905 KV Veenendaal

 

Graag tot dan! Vragen over de trainingen kun je sturen naar academie@treetop.nl

Meer voordelen      

Naast het feit dat u veel zult leren tijdens een klassikale Vakware training, zijn er nog meer voordelen. Bijvoorbeeld brainstormen samen met klasgenoten. Vaak geeft dat nieuwe inzichten. En heb je geen afleiding van dagelijkse werkzaamheden zodat u zich volledig kunt focussen op wat je wilt leren. Je besteedt uw drie uur zeer doeltreffend. Niet op de laatste plaats is het ook gewoon leuk om iets nieuws te leren. 

    Basis en expert trainingen van Admicom

    De trainingen worden gehouden in ons trainingscentrum in Veenendaal en worden verzorgd door onze eigen consultants. Een training duurt drie uur. Wij raden je aan om daarna nog een uurtje te reserveren in uw agenda, zodat je nog na kunt praten met uw medecursisten en de tijd heeft om te genieten van een lekkere lunch. Natuurlijk zijn ook koffie en lesmateriaal inbegrepen. 

    Image