nieuw: Klassikale trainingen

Vakware Basis en Vakware Expert

 

Sinds kort is Admicom gestart met de klassikale trainingen Vakware Basis en Vakware Expert.
U kunt kiezen uit de Vakware trainingen Boekhouding BasisCalculatie PRO BasisWerkenadministratie Basis, Boekhouding Expert, Calculatie PRO Expert en Werkenadministratie Expert.  

 

Daarnaast kennen we naast de klassikale trainingen ook Masterclass Applicatiebeheer. Een Masterclass? Ja! Een korte opleiding tot Applicatiebeheer voor Vakware. Wij stomen jouw bedrijf klaar voor de uitvoer van het applicatiebeheer! De Masterclass is terug te vinden in het trainingsaanbod.

Meer voordelen      

Naast het feit dat u veel zult leren tijdens een klassikale Vakware training, zijn er nog meer voordelen. Bijvoorbeeld brainstormen samen met uw klasgenoten. Vaak geeft dat nieuwe inzichten. En u heeft geen afleiding van dagelijkse werkzaamheden zodat u zich volledig kunt focussen op wat u wilt leren. U besteedt uw drie uur dus zeer doeltreffend. Niet op de laatste plaats is het ook gewoon leuk om iets nieuws te leren. 

  Vakware Basis en Expert

  De klassikale trainingen Vakware Basis kosten € 299,- voor maximaal twee personen per bedrijf. De klassikale trainingen Vakware Expert kosten € 299,- per persoon. De trainingen worden gehouden in ons trainingscentrum in Veenendaal en worden verzorgd door onze eigen consultants. Een training duurt drie uur. Wij raden u aan om daarna nog een uurtje te reserveren in uw agenda, zodat u nog na kunt praten met uw medecursisten en de tijd heeft om te genieten van een lekkere lunch. Natuurlijk zijn ook koffie en lesmateriaal inbegrepen. Onze trainingen gaan door bij een minimale inschrijving van vier bedrijven.

  Wil je met een groep collega's gebruik maken van de klassikale trainingen?

  Dat kan! Soms is het gewoon prettig om even uit je eigen omgeving te zijn en op een andere locatie samen bezig te zijn, zodat je echt tijd kunt maken. Dit kan vanaf 5 personen. Vul het formulier in en kies de gewenste training en wij nemen contact op om een datum te plannen 

  Schrijf u in voor onze trainingen

  Wilt u graag deelnemen aan onze klassikale trainingen? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier. 

  De klassikale trainingen Vakware Basis kosten € 299,- voor maximaal twee personen per bedrijf. 

  De klassikale trainingen Vakware Expert kosten € 299,- per persoon.