Werkenadministratie Basis

Klassikale training

Tijdens deze training leert u de basisbeginselen van het bijhouden van uw werkenadministratie in de Admicom software. Zo leert u hoe u aangenomen- en regiewerken aanmaakt, hoe u termijnschema's maakt en instelt en hoe u meerwerk verwerkt. En meer. Deze training is er voor iedereen die voor het eerst met de werkenadministratie van Vakware werkt. U wilt na het volgen van de training zelfstandig gegevens kunnen invoeren, controleren en corrigeren. Om vervolgens de factuur samen te stellen en te versturen naar de klant.

Image

Waar gaan we het over hebben?

  • Aanmaken van aangenomen- en regiewerken
  • Aanmaken van onderhanden werken
  • Maken en instellen van termijnschema’s
  • Regiefacturen maken
  • Printen van rapportages
  • Omgaan met nacalculaties
  • Verwerken van meerwerk
  • Facturen mailen

Wat is het resultaat?

Nadat u de Vakware Training Werkenadministratie basis heeft doorlopen en afgerond, beheerst u de basisvaardigheden van het verwerken van de gegevens op een werk. Zo kunt u de werken aanmaken, een opdrachtbon printen en kosten boeken op een werk (hierbij is de uitgangsituatie dat het relatiebeheer en artikelbeheer is gevuld). En u leert, termijn en regiefacturen samen te stellen. Ook krijgt u inzicht in de onderhanden werken positie.

Leer de basis van Vakware

Tijdelijk bieden wij u de klassikale trainingen aan voor de introductieprijs van € 299,- voor maximaal twee personen per bedrijf. Omdat het nieuw is en het voor u een laagdrempelige manier is om de basis van Vakware te leren. De trainingen worden gehouden in ons trainingscentrum in Veenendaal door onze eigen consultants. Een training duurt drie uur. Wij raden u aan om daarna nog een uurtje te reserveren in uw agenda, zodat u nog na kunt praten met uw medecursisten en de tijd heeft om te genieten van een lekkere lunch. Natuurlijk zijn ook koffie en lesmateriaal inbegrepen. Onze trainingen gaan door bij een minimale inschrijving van vier bedrijven.

U kunt zich hier inschrijven 

Wilt u graag deelnemen aan de training Werkenadministratie basis? U schrijft zich eenvoudig in via onderstaand formulier. In ons trainingscentrum hebben wij voldoende ruimte beschikbaar om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

De trainingen Werkenadministratie basis op 21 september en Calculatie PRO basis op 7 september zijn vol.