vakware Calculatie PRO Expert

Klassikale training voor gevorderden

U calculeert al in Vakware Calculatie PRO en de basisbeginselen heeft u onder de knie. In de training Vakware Calculatie PRO Expert nemen we u een stap verder mee. Deze training is geschikt voor iedereen die calculeert met Vakware en beschikt over voldoende basiskennis. U wilt optimaal gebruik kunnen maken van uw calculatieprogramma en u wilt zich met professionele offertes onderscheiden van collega-bedrijven.

Monitor met calculatiepro | Admicom

Waar gaan we het over hebben?

  • Calculeren met (parametrische) elementen
  • Blokteksten
  • Maatvoeringen (Excel)
  • Printconfiguraties

Wat is het resultaat?

Nadat u de Vakware Training Calculatie PRO Expert heeft doorlopen en afgerond, beheerst u naast de andere calculatiemethoden, het calculeren met (parametrische) elementen, het werken met blokteksten en maatvoeringen vanuit Excel en met printconfiguraties.

Verdiep uw Vakware kennis

De klassikale trainingen Vakware Expert kosten € 299,- per persoon per bedrijf. De trainingen worden gehouden in ons trainingscentrum in Veenendaal door onze eigen consultants. Een training duurt drie uur. Wij raden u aan om daarna nog een uurtje te reserveren in uw agenda, zodat u nog na kunt praten met uw medecursisten en de tijd heeft om te genieten van een lekkere lunch. Natuurlijk zijn ook koffie en lesmateriaal inbegrepen. Onze trainingen gaan door bij een minimale inschrijving van vier bedrijven.

U kunt zich hier inschrijven 

Wilt u graag deelnemen aan de training Vakware Calculatie PRO Expert? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier. In ons trainingscentrum hebben wij voldoende ruimte beschikbaar om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.