Calculatie aannemers Basis

Klassikale training

Snel en eenvoudig calculeren? Dat kan met de Admicom software. Tijdens de training Calculatie aannemers basis nemen wij u mee naar de basisbeginselen van het calculeren in de aannemerscalculatie. Zo leert u onder andere hoe u artikelen gebruikt, offertes genereert en calculaties print. Deze training is er voor iedereen die betrokken is, of verantwoordelijk is voor, het maken van calculaties in uw bedrijf. U wilt uw basiskennis van calculeren in de aannemerscalculaties verbreden en zelfstandig kunnen calculeren met Vakware.

Image

Waar gaan we het over hebben?

  • Het voorblad van de calculatie
  • Calculeren met basisgroepen
  • Artikelen gebruiken in uw calculatie
  • Printen van de calculatie
  • Offertes genereren

Wat is het resultaat?

Nadat u de Vakware Training Calculatie aannemers basis heeft doorlopen en afgerond, kent u de belangrijkste calculatiemethoden in aannemerscalculatie van Vakware. U kunt dan zelfstandig een calculatie in Vakware maken en/of aanpassen, printen en omzetten naar een offerte.

Leer de basis van Vakware

Tijdelijk bieden wij u de klassikale trainingen aan voor de introductieprijs van € 299,- voor maximaal twee personen per bedrijf. Omdat het nieuw is en het voor u een laagdrempelige manier is om de basis van Vakware te leren. De trainingen worden gehouden in ons trainingscentrum in Veenendaal door onze eigen consultants. Een training duurt drie uur. Wij raden u aan om daarna nog een uurtje te reserveren in uw agenda, zodat u nog na kunt praten met uw medecursisten en de tijd heeft om te genieten van een lekkere lunch. Natuurlijk zijn ook koffie en lesmateriaal inbegrepen. Onze trainingen gaan door bij een minimale inschrijving van vier bedrijven.

U kunt zich hier inschrijven 

Wilt u graag deelnemen aan de training Calculatie aannemers basis? U schrijft zich eenvoudig in via onderstaand formulier. In ons trainingscentrum hebben wij voldoende ruimte beschikbaar om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

De trainingen Werkenadministratie basis op 21 september en Calculatie PRO basis op 7 september zijn vol.