Vakware Boekhouding Expert

Klassikale training voor gevorderden

De basis voor de boekhouding in de Admicom software is voor u bekend terrein. Deze training is geschikt voor iedereen die zijn basiskennis boekhouding wil verfijnen met specifieke werkzaamheden zoals periode boekingen, boeken naar kostenplaatsen en kostendragers en betalingsherinneringen.

Image

Waar gaan we het over hebben?

  • Werken met kortingen, kredietbeperking en controle op WKA
  • Rapportagemogelijkheden voor openstaande posten, ouderdomsanalyse, etc.
  • Periode boekingen
  • Boeken naar kostenplaatsen en kostendragers
  • Rapportagemogelijkheden voor o.a. perioderapportage, kolommenbalans en budgettering
  • Verslaglegging

Wat is het resultaat?

Nadat u de Vakware Training Boekhouding Expert heeft doorlopen en afgerond, kunt u werken met periode boekingen. U heeft met de kostenplaatsen en kostendragers meer inzicht in de verbijzondering van uw kosten en/of opbrengsten. Daarnaast zijn betalingsherinneringen onderdeel geworden van uw debiteurenbewaking en u beheerst nog meer vaardigheden om de boekhouding van uw organisatie professioneel te kunnen voeren.

Verdiep uw Vakware kennis

De klassikale trainingen Vakware Expert kosten € 299,- per persoon per bedrijf. De trainingen worden gehouden in ons trainingscentrum in Veenendaal door onze eigen consultants. Een training duurt drie uur. Wij raden u aan om daarna nog een uurtje te reserveren in uw agenda, zodat u nog na kunt praten met uw medecursisten en de tijd heeft om te genieten van een lekkere lunch. Natuurlijk zijn ook koffie en lesmateriaal inbegrepen. Onze trainingen gaan door bij een minimale inschrijving van vier bedrijven.

U kunt zich hier inschrijven 

Wilt u graag deelnemen aan de Vakware training Boekhouding Expert? U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier. In ons trainingscentrum hebben wij voldoende ruimte beschikbaar om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.