De beste software voor uw bouwbedrijf

software bouwbedrijf

Een mooi product kunnen leveren tegen een betaalbare prijs. Veiligheid en gezondheid. Meedenken met uw klant om een eindproduct op te leveren waar beide partijen trots op kunnen zijn. Dat maakt uw vak mooi en soms complex tegelijk. Wat ligt daaraan ten grondslag?

software bouwbedrijf

Een mooi product kunnen leveren tegen een betaalbare prijs. Veiligheid en gezondheid. Meedenken met uw klant om een eindproduct op te leveren waar beide partijen trots op kunnen zijn. Dat maakt uw vak mooi en soms complex tegelijk. Wat ligt daaraan ten grondslag?

Alles-in-één software voor uw bouwbedrijf

Een projectdossier dat altijd up-to-date is. Calculeren op basis van actuele prijzen. En een strakke planning. Het zijn onmisbare schakels in het proces van uw bouwbedrijf. Die schakels met elkaar laten communiceren en integreren, is eigenlijk alleen mogelijk met alles-in-één (ERP) software. Dat kan met de Admicom bouwsoftware en de Admicom Bouw App; van acquisitie tot calculatie, van projectbeheer tot financiële administratie en alles wat daartussen zit. Software die speciaal gemaakt is voor bouwbedrijven en aannemers.

Vraagt uw klant snel en uitgebreide informatie? Geen probleem, zeker als u alle projectinformatie ook op uw smartphone of tablet beschikbaar heeft. En het wordt nóg gemakkelijker als uw medewerkers die informatie óók hebben. Het voorkomt onnodige fouten, geeft het juiste overzicht en bespaart veel tijd.

De software-onderdelen voor bouwbedrijven

 • Calculatie PRO
 • Inkoopbeheer en offertevergelijk
 • Resourceplanning
 • Projectbeheersing
 • Voorraadbeheer
 • Inkomend facturenregister
 • Workflow/taakbeheer
 • Documentenbeheer
 • Integratie met woningcorporaties
 • Financiële administratie
 • Liquiditeitsprognose

Het is moeilijk om te zeggen wat een goed alles-in-één pakket je onder de streep oplevert. Het omgekeerde kun je makkelijker zeggen: wanneer je het niet hebt, dan kost het je in ieder geval geld. Ik heb mijn hele bouwbedrijf in het alles-in-één softwarepakket van Admicom zitten. Zelfs de jaarrekening rolt zo uit de software.

Altijd inzicht en overzicht

De software van Admicom ondersteunt u in al uw werkzaamheden en wordt specifiek afgestemd op uw bedrijfsgrootte en uw automatiserings- en mobiele (online) wensen. Werken met de bouwsoftware van Admicom betekent bijvoorbeeld dat u altijd inzicht en overzicht heeft van uw projecten en dat u een duidelijk beeld heeft van uw liquiditeitspositie. En een geweldig Admicom team dat u ondersteunt als u het nodig heeft en advies geeft als u vooruit wilt kijken.

bouwsoftware boekhouding bouw

Software


Bekijk alle producten en onderdelen waarmee u uw organisatie kunt automatiseren.

Productoverzicht >

bouwsoftware mobiele oplossingen

Admicom App


Met de Admicom app wisselt u gegevens uit met uw medewerkers op de bouwplaats of onderweg.

Bekijk alle onderdelen >

consultancy klein

Dienstverlening


Het Admicom team staat altijd voor u klaar. Ontdek onze dienstverlenende activiteiten.

Dienstverlening >