admicom isres

Admicom en ISRES formaliseren samenwerking

ISRES en Admicom zijn verheugd met het sluiten van een resellerovereenkomst. Hiermee wordt de strategische samenwerking tussen beide partijen verder bekrachtigd. Het voordeel van deze constructie voor de klanten van Admicom is dat zij zaken blijven doen met hun vertrouwde contactpersoon.


Admicom helpt bedrijven om efficiënt te groeien. Met nieuwe technologieën en software automatiseert Admicom uitvoerende bedrijven in de bouwsector. ISRES helpt organisaties met de implementatie van gedigitaliseerde (keten)processen door gebruik te maken van de Datarotonde.
 

Voor de klanten van Admicom betekent het afsluiten van deze overeenkomst dat ze nog meer, via hun vertrouwde eigen ERP-systeem, gebruik kunnen maken van de integratiemogelijkheden en faciliteiten die de Datarotonde standaard biedt. Zo wordt integratie met alle aangesloten ketenpartijen op de Datarotonde eenvoudig en efficiënt, wat tevens van toegevoegde waarde voor de opdrachtgevers van ISRES is! Concreet betekent dit bijvoorbeeld gedigitaliseerde en geautomatiseerde informatie-uitwisseling van onderhoudsleveranciers met opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, VvE-beheerders en verzekeraars. Ook opdrachtgevers die nog geen gebruik maken van gestandaardiseerde digitale opdrachtverstrekking kunnen door tussenkomst van de Datarotonde een stap maken op het vlak van elektronische ketenintegratie.
 

Meer weten wat deze samenwerking voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Xander van Rijn van ISRES of Bram Theunisse van Admicom. Of vraag meer informatie aan.

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
KvK 30101798