Admicom Kraan Brickz

Nieuwe samenwerking

Admicom, Kraan en Brickz gaan samenwerken. De drie softwarehuizen houden ieder hun eigen identiteit maar zullen hun kennis en ervaring voortaan delen. Vanaf 1 oktober bundelen zij zo hun krachten. Jan van Nieuwamerongen, algemeen directeur van Admicom, zal de leiding nemen over het nieuwe consortium.

Admicom en Kraan zijn al jaren bekende spelers in de softwarebranche. Brickz is de jongste telg van de drie en zal zich vanaf november volledig op de ZZP-ers richten. Samen bedienen de drie softwarebedrijven de complete bouwnijverheid, van ZZP-er tot grootbedrijf. De software van de drie strekt zich uit van acquisitie en calculatie, via inkoop, planning en projectadministratie tot en met de nacalculatie, oplevering en financiële administratie.


Welke voordelen heeft dat voor softwaregebruikers van Admicom? Door de nieuwe samenwerking ontstaan er veel synergievoordelen. De drie softwarehuizen zijn alle drie volop aan het innoveren: De Admicom Apps, portalen, BIM, online, ketenintegratie en SaaS, om er maar een paar te noemen. Met onze nieuwste producten kan er een enorme efficiencyslag gemaakt worden. Bovendien zal de innovatieve voorsprong die door de nieuwe samenwerking is ontstaan de komende tijd alleen nog maar groter worden.


Voor de relaties van Admicom verandert er verder niets. Zij zullen van de samenwerking dus alleen veel profijt hebben. Kennis delen, is immers kennis vermenigvuldigen.


Heeft u vragen over deze nieuwe samenwerking? Stel ze gerust via het onderstaande formulier. 

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
Maak een afspraak

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
KvK 30101798