samenwerking-admicom-herke-ict-group.jpg

Nieuwe samenwerking, welke voordelen heeft dat voor u?

Dat Admicom al weer enige tijd onderdeel is van Treetop, dat weet u waarschijnlijk. Welke voordelen dat voor u heeft, vertellen wij u natuurlijk graag.

 

Werk voor u uit handen nemen
Zo is onze service verbeterd en uitgebreid. Alleen al omdat wij binnen Treetop met de andere merken nu nog meer kennis en ervaring in huis hebben. Samen met Herke ICT Group kunnen wij op het gebied van digitaliseren nog meer voor u uit handen nemen. U kunt uw bedrijf bijvoorbeeld beter beschermen door uw werkplekken goed te beveiligen.

 

Geen phishingmails en spookfacturen meer
We leggen het u in het kort uit. Ondernemers krijgen steeds vaker te maken met cybercrime. Phishingmails en spookfacturen zijn veelgebruikte manieren om toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens. Beveilig de voordeur en neem doeltreffende maatregelen om dreigingen als malware en virussen voor te zijn.

 

Heel veel rust
Uw IT-beheer uitbesteden. Dat neemt Herke ICT Group van u over. Hierdoor weet u zeker dat al uw bedrijfsprocessen door blijven lopen. Omdat deze processen proactief in de gaten worden gehouden door de IT-specialisten van Herke ICT Group. Bij wie u ook uw IT-vragen kwijt kunt. Zo hoeft u zich bijvoorbeeld nooit meer zorgen te maken over uw back-up. Met Herke ICT Group zorgt u ervoor dat u en uw medewerkers optimaal digitaal kunnen werken op kantoor, thuis en op een project.

Welke voordelen het voor u heeft, leggen wij u graag samen met Herke ICT Group uit.

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Philipsstraat 9
3833 LC Leusden
KvK 30101798