nieuw-btw-id

Digitale verslaglegging: het wordt nog belangrijker

Zoals u weet, staat er de komende jaren veel te gebeuren in de bouwsector. Dit heeft onder andere te maken met nieuwe wetten vanuit de Nederlandse overheid. Op 1 januari 2022 treedt bijvoorbeeld de Wet kwaliteitsborging (Wkb) in werking.

De Wkb heeft als doel om de kwaliteit van de bouw en het toezicht daarop te verbeteren. U bent hierdoor verplicht om te werken met een externe kwaliteitsborger. Het betekent daarnaast ook dat het bijhouden van dossiers van uw projecten en werken essentieel wordt. Tijdens de bouw en na de oplevering.

Wen alvast aan het opbouwen van een dossier
U kunt natuurlijk wachten tot het einde van volgend jaar. Maar wij adviseren u om de komende periode te gebruiken als een proefperiode. Als u nu al begint met het opbouwen van dossiers, dan hoeft u straks minder te wennen aan de nieuwe situatie.

Het bijhouden van een dossier is uiteraard mogelijk in de Admicom software. Met bijvoorbeeld het Documentenbeheer kunt u eenvoudig projectgerelateerde calculaties, bouwtekeningen, foto’s en andere belangrijke documenten koppelen aan het betreffende project. En als het project of werk is opgeleverd, dan kunt u ook de opleverdocumenten toevoegen. Zo heeft u altijd alle gegevens van het project binnen handbereik.

Wilt u meer weten over het bijhouden van dossiers en hoe de Admicom software u daarmee kan helpen? Vraag meer informatie aan en wij nemen contact met u op.

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Fokkerstraat 31
3905 KV Veenendaal
KvK 30101798