De systeemeisen zijn belangrijker dan het lijkt

minimale systeemeisen vakware

Om onze software ook in de toekomst goed te laten functioneren, is het handig om regelmatig te kijken of uw systeem voldoet aan de gestelde eisen.


Techniek is constant in ontwikkeling. Ook bij ons. Geregeld brengen wij daarom updates uit van onze software. Voor het gebruik van de software zijn een aantal (minimale) systeemeisen nodig. Bij elke update raden wij u aan om te controleren of uw huidige systeem nog voldoende capaciteit heeft voor onze producten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u op de juiste manier gebruik blijven maken van onze software.

Om u hier een handje bij te helpen, hebben wij onze systeemeisen voor u op een rij gezet. De systeemeisen hebben betrekking op al onze producten (Vakware, de Webservices en de Mobiele Oplossingen). De prestaties van de software zijn afhankelijk van diverse factoren, bijvoorbeeld het aantal gebruikers, de hoeveelheid data, de grootte en het type van het interne geheugen, etc.


Onze (minimale) systeemeisen zijn hier te lezen:

Download  

 

Op deze manier heeft elke software zijn eigen systeemeisen. Wij adviseren daarom niet alleen rekening te houden met onze systeemeisen, maar ook met de systeemeisen van software van derden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld Microsoft Office.

Mocht u vragen hebben over onze minimale systeemeisen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de afdeling support via 0318 548648 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@admicom.nl.

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Fokkerstraat 37
3833 LC Leusden
KvK 30101798