Sjablonen

Uw communicatie digitaliseren met sjablonen

Met onze software is het mogelijk om uw communicatie te digitaliseren. Voor bijvoorbeeld het versturen van offertes en facturen, maar ook voor het versturen van onderaannemerscontracten en e-mails.

Professionele uitstraling

Als u net start met de Admicom software, richt onze consultant diverse sjablonen in. Hierbij wordt rekening gehouden met uw huidige huisstijl, briefpapier en logo. Zo krijgt u ook digitaal eenduidige communicatie en een professionele uitstraling naar al uw relaties, zoals klanten en leveranciers.

We kunnen voor allerlei onderdelen sjablonen instellen. U kunt zich voorstellen dat een factuur voor een regiewerk er anders uitziet dan een termijnfactuur. Door met meerdere sjablonen te werken, is dit geen probleem. En hoeft u niet elke keer de standaardteksten opnieuw in te voeren.

Optimalisatiescan Admicom dienstverlening

Alle documenten op de juiste plek

Met het gebruik van onze sjablonen hoeft u ook niet op zoek te gaan naar de benodigde gegevens, zoals de adresgegevens van de betreffende relatie. Als u alles koppelt aan de juiste relatie of het juiste werk, worden de beschikbare gegevens automatisch overgenomen. Daarnaast is het mogelijk dat de verstuurde documenten direct gekoppeld worden onder het juiste werk of project. Zo heeft u gelijk alle belangrijke documenten op de juiste plek in de Admicom software.

Waar kunnen we u nog meer mee ondersteunen?

consultancy klein

Consultancy


Inrichting van nieuwe onderdelen en uitgebreid advies over uw pakket.

Lees meer >

ondersteunend personeel klein

Optimalisatiescan


Doe de optimalisatiescan en ontdek of u alle functies in het pakket op de juiste manier gebruikt.

Lees meer >

lesmateriaal klein 3

Lesmateriaal


Stappenplannen, documentatie, instructievideo's en nog veel meer.

Lees meer >