lesmateriaal admicom dienstverlening

Lesmateriaal

Ook tijdens gebruik van onze software kunnen we ons voorstellen dat er zo nu en dan een vraag ontstaat. Of dat u even wilt kijken hoe het ook alweer zat. Ons lesmateriaal is daarvoor een handig hulpmiddel. Er zijn verschillende soorten lesmateriaal waarin u zelf op zoek kunt naar het antwoord op uw vraag.

Mijn Admicom
U krijgt als gebruiker van onze software toegang tot uw eigen bedrijfsomgeving ‘Mijn Admicom’. Op Mijn Admicom vindt u al ons lesmateriaal terug. Zo heeft onze afdeling Support een selectie gemaakt van veelgestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Daarnaast kunt u handige instructievideo’s bekijken en uitgebreide handleidingen en werkinstructies lezen.


Instructievideo's
Een nieuwe en snelle manier om te leren werken met de Admicom software en de app zijn onze instructievideo's. U krijgt dan uitleg door een kort filmpje. Bij ieder app onderdeel is er ook een instructievideo beschikbaar. In ‘Mijn Admicom’ vindt u (nadat u bent ingelogd) de meest actuele instructievideo's.

Handleidingen
Wanneer u op onze website inlogt op ‘Mijn Admicom’ staan er diverse handleidingen voor u klaar. U kunt hierbij denken aan de installatiehandleiding, maar ook een handleiding over het gebruik van onze software.

 

Benieuwd naar Mijn Admicom, de handleidingen en instructievideo's?

Waar kunnen we u nog meer mee ondersteunen?

consultancy klein

Consultancy


Inrichting van nieuwe onderdelen en uitgebreid advies over uw pakket.

Lees meer >

update helpdeskcontract klein 2

Update-, helpdeskcontract


De Admicom helpdesk, klantendagen, software updates en release notes.

Lees meer >

ondersteunend personeel klein 2

Ondersteunend personeel


In geval van zwangerschap, ziekte of drukte bieden wij u ondersteunend personeel dat onze software kent.  

Lees meer >