lesmateriaal admicom dienstverlening

Lesmateriaal

Ook tijdens gebruik van onze software kunnen we ons voorstellen dat er zo nu en dan een vraag ontstaat. Of dat u even wilt kijken hoe het ook alweer zat. Ons lesmateriaal is daarvoor een handig hulpmiddel. Er zijn verschillende soorten lesmateriaal waarin u zelf op zoek kunt naar het antwoord op uw vraag.

Tutorials
Een nieuwe en snelle manier om te leren werken met de Admicom software en apps zijn onze tutorials. U krijgt dan uitleg door een kort filmpje. Bij iedere nieuwe online applicatie is er ook een tutorial beschikbaar. In ‘Mijn Admicom’ vindt u (nadat u bent ingelogd) de meest actuele informatie over de tutorials en apps.

Helpschermen en stappenplannen
In de Admicom software vindt u een tal van helpschermen en stappenplannen. De helpschermen bieden u de mogelijkheid om uitgebreide uitleg te lezen over onze software, online applicaties (apps) en de modules. De verschillende stappenplannen helpen vooral de beginnende softwaregebruiker. U leest bijvoorbeeld hoe u stap voor stap uw eerste klant toevoegt of uw eerste factuur aanmaakt.

Handleidingen
Wanneer u op onze website inlogt in ‘Mijn Admicom’ staan er diverse handleidingen voor u klaar. U kunt hierbij denken aan de installatiehandleiding, maar ook een handleiding over het gebruik van onze software.

 

Benieuwd naar de stappenplannen, handleidingen en instructievideo's?

Waar kunnen we u nog meer mee ondersteunen?

consultancy klein

Consultancy


Inrichting van nieuwe onderdelen en uitgebreid advies over uw pakket.

Lees meer >

update helpdeskcontract klein 2

Update-, helpdeskcontract


De Admicom helpdesk, klantendagen, software updates en release notes.

Lees meer >

ondersteunend personeel klein 2

Ondersteunend personeel


In geval van zwangerschap, ziekte of drukte bieden wij u ondersteunend personeel dat onze software kent.  

Lees meer >