Consultancy & Implementatie

Onze consultants helpen u verder

Onlosmakelijk verbonden aan de keuze van nieuwe software(-onderdelen) of de Admicom Bouw App is het implementatietraject. Als u wilt gaan autorijden, moet u immers ook eerst rijlessen volgen. Met software is het eigenlijk niet anders.

Uw automatiseringswensen

U kunt zich voorstellen dat het aantal dagdelen en de duur van de implementatie vooral afhankelijk is van uw automatiseringseisen en -wensen. De implementatie van een bedrijf dat bijvoorbeeld in eerste instantie de calculatie en projectadministratie wil opstarten, zal er dan ook anders uitzien dan wanneer een organisatie zijn hele bedrijfsvoering wil automatiseren. Onze consultants helpen u bij het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf.

Optimalisatiescan Admicom dienstverlening

Uw eigen implementatieplan

Voor ieder bedrijf wordt er een specifiek implementatieplan gemaakt. In overleg met u zal worden bepaald welke onderwerpen aan de orde komen. De consultant stelt samen met u en uw medewerker(s) een adequaat plan op om de ingebruikname zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De doelstelling is om zo snel mogelijk, optimaal gebruik te maken van de software van Admicom.

Het plan wordt opgebouwd in dagdelen implementatie op kantoor en op afstand. Deze dagdelen kunnen ook separaat ingezet worden. Bijvoorbeeld voor het leren van een nieuw onderdeel (zoals de calculatie of boekhouding). Of wanneer een nieuwe medewerker met Vakware gaat werken. Of om met onze app te leren werken. Of om uitleg te krijgen over de nieuwste release.

Waar kunnen we u nog meer mee ondersteunen?

ondersteunend personeel klein

Optimalisatiescan


Doe de optimalisatiescan en ontdek of u alle functies in het pakket op de juiste manier gebruikt.

Lees meer >

sjablonen klein 4

Sjablonen


Wij helpen u graag met het maken van sjablonen met uw eigen huisstijl en logo.

Lees meer >

instapservice klein 2

Instapservice


Tijdens de instapservice wordt uw softwarepakket in één dag ingericht voor uw bedrijf.

Lees meer >