nieuw-btw-id

Tips & Tricks van de afdeling Support

Onze afdeling Support heeft handige tips voor u waarmee u nog meer voordeel haalt uit uw Admicom software.

Printen van een calculatie
Op Mijn Admicom staan verschillende filmpjes die u helpen bij het gebruik van de Calculatie PRO. Eén daarvan heeft betrekking op het printen van een calculatie. Als u een calculatie heeft aangemaakt, is het mogelijk om deze te printen. U kunt dit doen in standaard lay-outs, maar u kunt ook de lay-out naar eigen wens aanpassen. Hoe u dit doet, ziet u hier:

 

Meer instructievideo's vindt u op Mijn Admicom.

 

Uw briefpapier als watermerk
Voor het versturen van digitale verkoopfacturen kunt u uw briefpapier als watermerk toevoegen aan de factuur. Hiervoor dient u het sjabloon aan te passen of een nieuw sjabloon te maken. Kies in het onderdeel 'Facturering' voor 'Opmaak', 'Sjablonen' en kies het gewenste sjabloon of maak hier een nieuwe. 

In de opmaak van het sjabloon kiest u voor 'Bewerken' gevolgd door 'Instellingen document'. Het volgende scherm wordt getoond:

tips tricks januari

 Achter het veld 'Achtergrond PDF' kunt u via de knop 'openen' een PDF-bestand selecteren.

 

Boeken indirecte uren
In uw software is het mogelijk om binnen de indirecte werken ook indirecte uren te boeken. Indirecte uren zijn bijvoorbeeld verlof- en feestdagen, cursusdagen, ziekte of bezoek aan een arts. U maakt hiervoor per jaar een indirect werk. 
Dit kunt u doen door in uw software te gaan naar 'Werkenadministratie', 'Invoegen' en dan naar 'Nieuw'. Er wordt automatisch een nieuw werknummer toegewezen. Als u op de knop 'wijzigen' klikt, kunt u het nummer wijzigen in tekst. Enkele voorbeelden hiervoor zijn: 20-VERLOF, 20-FEEST, 20-SCHOOL.

Het wijzigen van het werknummer maakt het makkelijker om deze indirecte uren terug te vinden. Daar kunnen uw collega's het gebruiken om uren aan te geven in bijvoorbeeld het Mobiele Urenbriefje.


Wilt u meer weten over één van deze tips & tricks? Het Support team staat met veel plezier voor u klaar.

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Boek een demo

Wilt u zelf de voordelen van de Admicom Software ervaren tijdens een demo bij u op kantoor? 

Boek een demo >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Fokkerstraat 31
3905 KV Veenendaal
KvK 30101798