pfas stikstof kwaliteitsborging

Stikstof, PFAS en kwaliteitsborging

Stikstof, PFAS, het zijn onderwerpen waar je als bouwer vandaag de dag wakker van kunt liggen. Onduidelijkheid over invulling en uitvoering hiervan beperken de bouw. Veel projecten liggen stil en voor een oplossing zijn we afhankelijk van snel, doeltreffend politiek handelen. Daarnaast treedt per 1 januari 2021 de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (WKB) in. De invoering van deze wet heeft tot gevolg dat u als bouwer verplicht wordt te werken met een externe kwaliteitsborger en het bijhouden van een dossier essentieel wordt. Zowel tijdens de bouw als na oplevering van een bouwproject.

Uitgebreid documenteren wordt noodzakelijk


Al deze ontwikkelingen hebben grote gevolgen voor bedrijven die werkzaam zijn in de bouw. Van kleine aannemers tot grote bouwbedrijven, onderaannemers en toeleveranciers, allen worden geraakt door deze nieuwe wet- en regelgeving. Verslaglegging en dossiervorming vormen de basis voor alle nieuwe handelingen die op u af komen. Het opstellen van onder andere oplever- en consumentendossiers, het leveren van documenten en rapportages aan bijvoorbeeld uw kwaliteitsborger kunnen voor heel wat hoofdbrekens zorgen. Daarnaast vragen de stikstof en PFAS vereisten ook om het vastleggen van digitale verslaglegging.

Met de software van Admicom is uw bedrijf goed voorbereid op dit soort uitdagingen. U kunt snel cijfers, bouwtekeningen, certificaten en andere administratieve zaken van uw projecten terugvinden in uw dossiers. Wilt u weten hoe? Laat u adviseren door één van de adviseurs van Admicom.

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Webinar WKB & dossiervorming

Leer binnen 30 minuten alles over de gevolgen van de Wet Kwaliteitsborging voor uw bedrijf. 

Bekijk het gratis webinar >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Fokkerstraat 37
3905 KV Veenendaal
KvK 30101798