Mobiele Verlof app

Eenvoudig verlof aanvragen vanaf een smartphone of tablet

Met de Mobiele Verlof app van Admicom vragen uw medewerkers eenvoudig verlof aan. Nadat medewerkers de aanvraag via de verlof app inzenden, wordt deze op kantoor goed- of afgekeurd. Via de app heeft de medewerkers keuze uit verschillende soorten verlof. Zowel de gebruiker van de verlof app als de persoon die de aanvragen keurt hebben inzicht in het aantal resterende verlofdagen van de medewerker.

DIRECT WETEN HOE HET WERKT? 

Bekijk de onderstaande video

Altijd inzicht in resterende verlofdagen

Ook is het voor kantoorpersoneel eenvoudig om collectieve vrije dagen te verwerken. De collectieve vrije dagen staan direct in de app van al het personeel. Met de Mobiele Verlof app raken verlofbriefjes nooit meer kwijt en kan snel gecommuniceerd worden. Bovendien dient men hun verlofaanvragen in op hun eigen telefoon. Waar ze ook zijn.

Alle voordelen van de verlof app

  • Medewerker en werkgever hebben direct en overal inzicht in verlof.
  • Centraliseren van verlofaanvragen.
  • Snelle communicatie, geen verlofbriefjes die kwijtraken.
  • Collectieve verlofdagen eenvoudig verwerken.

De Mobiele Verlof app is heel eenvoudig

De Mobiele Verlof app is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De app heeft een zeer overzichtelijke interface: de hoeveelheid menu opties is geminimaliseerd en de knoppen bevinden zich op een logische plek. Hierdoor is het voor uw medewerkers eenvoudig om met de app te leren werken.

Wij denken dat u deze apps ook interessant vindt

mobiel materiaalbriefje

mobiele berichten bouw communicatie app

mobiel relatiebeheer crm app bouw