Mobiel Uren Fiatteren

Projectleiders fiatteren eenvoudig de uren van hun medewerkers. Gewoon vanuit de keet.

Met onze nieuwste app Mobiel Uren Fiatteren is het mogelijk om de uren die digitaal zijn geboekt ook digitaal goed te keuren (via bijvoorbeeld een tablet). Overal waar u maar wilt. Met deze app kan de projectleider alle ingediende uren van de medewerkers goed- of afkeuren. Zo krijgt u op kantoor alleen nog maar de juiste urenstaten te zien. Dat scheelt tijd!

DIRECT WETEN HOE HET WERKT? 

Bekijk de onderstaande video

In één oogopslag alle gewerkte uren van uw medewerkers

Een projectleider krijgt in één oogopslag te zien op welke projecten er uren zijn ingediend en welke medewerkers deze uren hebben gemaakt. Via de projectview is het mogelijk om op een makkelijke manier alle uren binnen een project te fiatteren. Via de medewerkersview kan hij de uren van de individuele medewerkers of van een ploeg goedkeuren.

De projectleider kan uren uiteraard ook afkeuren. Voldoet een medewerker bijvoorbeeld niet aan de contracturen? Dan keurt hij het weekbriefje (voorlopig) af. Hij vult de reden in en de betreffende medewerker krijgt een melding in zijn of haar app. Zo houdt u de verantwoordelijkheid bij de medewerker.

 Alle voordelen op een rij

  • Grip op de gewerkte uren van al uw projecten.
  • Eenvoudig alle uren binnen een project goedkeuren.
  • Altijd een juiste urenregistratie.
  • Geen overtypwerk.

Werken met apps is heel eenvoudig

Het mobiel fiatteren van uren is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De app heeft een zeer overzichtelijke interface: de hoeveelheid menu opties is geminimaliseerd en de knoppen bevinden zich op een logische plek. Hierdoor is het voor uw medewerkers eenvoudig om met de app te leren werken.

Wij denken dat u deze apps ook interessant vindt

mobiel urenbriefje bouw app urenregistratie

mobiel kpi dashboard statussen werken app

mobiele productiestanden voortgang projecten statussen werken app