Mobiele Startpagina

Met de Admicom Mobiele Oplossingen automatiseert u de bouwplaats. Wanneer u gebruik wilt maken van deze apps, schaft u eenmalig de Mobiele Startpagina aan. Deze Startpagina kunt u daarna inzetten zo vaak als u wilt. Voor elke gebruiker en voor iedere app. Als u eenmaal een Startpagina heeft, kunt u deze altijd blijven gebruiken.

Starten met de Admicom Mobiele Oplossingen

Als u wilt werken met de apps van Admicom, heeft u hiervoor de Mobiele Startpagina nodig. Bij de aanschaf van deze startpagina krijgt u gratis drie apps. U beschikt over handige handleidingen en instructievideo’s. Daarnaast kunt u per gebruiker verschillende talen instellen, zoals Engels, Duits en Pools.

Het werken met de mobiele oplossingen is eenvoudig. Elke app heeft een overzichtelijke vormgeving en werkt op dezelfde manier. En wilt u een app toewijzen aan een gebruiker? Dat kunt u dit zelf doen in de Admicom software.

De apps in de Mobiele Startpagina

relatiebeheer app bouw

Relatiebeheer


U heeft altijd alle gegevens van uw opdrachtgevers en leveranciers inzichtelijk op uw mobiel, tablet en desktop.

Lees meer  >

app bouw kpi dashboard

Dashboard


Managementinformatie heeft u nu altijd en overal bij de hand. U bepaalt zelf welke KPI's u ziet.

Lees meer >

bouw viewer app

Viewer


Met de Mobiele Viewer ziet u direct statussen van lopende (bouw)projecten. In de auto, in de keet en op kantoor.

Lees meer  >

Benieuwd wat het gebruiken van apps u oplevert?

In onze whitepaper leggen we uit wat de voordelen zijn, welke apps veel gebruikt worden door bedrijven in de bouw en hoe u met apps kunt beginnen.

apps bouwplaats bouwbedrijf