Mobiele Startpagina

Met de Admicom Mobiele Oplossingen (apps) digitaliseert u de bouwplaats. Als u nog geen gebruik maakt van onze apps, dan is de Mobiele Startpagina een goede eerste stap. Om bijvoorbeeld te wennen aan het werken met tablets en smartphones. En om te zien hoe eenvoudig de apps werken. Daarnaast is de Startpagina het centrale punt vanwaar u alle apps kunt openen. U kunt de Startpagina zo vaak inzetten als u wilt. Voor elke gebruiker en voor iedere app. 

Starten met de Admicom Mobiele Oplossingen

Als u wilt werken met de innovatieve apps van Admicom, is de Mobiele Startpagina het centrale punt. Als u gebruik maakt van onze nieuwe release Vakware 19 (vanaf versie 292001 build 290120) krijgt u bij de Mobiele Startpagina nu drie apps gratis: het Relatiebeheer, het Dashboard en de Viewer. Hiermee kunt u overal gegevens van relaties inzien, heeft u overal en altijd managementinformatie beschikbaar en ziet u direct statussen van lopende projecten. Op de Startpagina vindt u ook handige handleidingen en instructievideo’s van onze apps. En u kunt per gebruiker diverse verschillende talen instellen, zoals Engels, Duits en Pools.

 

Wilt u de bouwplaats verder online digitaliseren? Dan hebben wij tal van apps die het werk een stuk makkelijker maken. Wennen aan een nieuwe mobiele oplossing kost weinig tijd, want elke app werkt op dezelfde manier. 

De apps in de Mobiele Startpagina

relatiebeheer app bouw

Relatiebeheer


U heeft altijd alle gegevens van uw opdrachtgevers en leveranciers inzichtelijk op uw mobiel, tablet en desktop.

Lees meer  >

app bouw kpi dashboard

Dashboard


Managementinformatie heeft u nu altijd en overal bij de hand. U bepaalt zelf welke KPI's u ziet.

Lees meer >

bouw viewer app

Viewer


Met de Mobiele Viewer ziet u direct statussen van lopende projecten. In de auto, in de keet en op kantoor.

Lees meer  >

Benieuwd wat het gebruiken van apps u oplevert?

In onze whitepaper leggen we uit wat de voordelen zijn, welke apps veel gebruikt worden door bedrijven in de bouw en hoe u met apps kunt beginnen.

apps bouwplaats bouwbedrijf