DIGITALE WERKBON

Voorkom papierwerk, onleesbare notities en dubbel werk door overtypen!

Stuurt u uw medewerkers al op pad met de Digitale Werkbon? Veel klanten vervangen papieren werkbonnen namelijk door de Digitale Werkbon. Nooit meer onleesbare notities, geen dubbel werk door het overtypen van gegevens en geen tijdverlies door het innemen en verwerken van bonnen. De Digitale Werkbon draait op een tablet en zorgt voor een professionele uitstraling van uw medewerkers op de bouwplaats.

DIRECT WETEN HOE HET WERKT? 

Bekijk de onderstaande video

Hoe werkt de Digitale Werkbon?

Op kantoor maakt u eenvoudig een werkbon aan en zet deze klaar voor de monteur. De monteur heeft direct toegang tot de Digitale Werkbon vanaf zijn tablet waardoor hij snel over de juiste informatie beschikt. Na het uitvoeren van de klus geeft de monteur in de app zijn uren en gebruikte materialen aan. Bovendien kan hij deze gegevens aanvullen met foto’s van zijn werk, en eventueel een handtekening bij oplevering. Nadat hij de gegevens heeft opgeslagen, zijn deze direct beschikbaar op kantoor. De factuur kan nu verstuurd worden.

Alle voordelen op een rij

  • Geen overtyp werk
  • (Getekende) bonnen kunnen niet zoekraken
  • Spoedbonnen zijn direct bij de monteur
  • Foto’s genomen op de locatie worden direct gearchiveerd
  • Handig agenda overzicht met tijden en aantal bonnen per dag/week
  • Een professionele uitstraling op de bouwplaats

De Digitale Werkbon is heel eenvoudig!

We hebben de Digitale Werkbon heel gebruiksvriendelijk ingericht. De monteurs en bouwvakkers die de app gebruiken worden volledig ontzorgd. De knoppen bevinden zich op een logische plek en het aantal menu opties is minimaal. Hierdoor is het eenvoudig om met de Digitale Werkbon te leren werken.

Wij denken dat u deze apps ook interessant vindt

mobiele taken

mobiel urenbriefje bouw app urenregistratie

mobiele persoonsgegevens app identificatie bouwplaats