Mobiele Startpagina

Met de Admicom Bouw App digitaliseert u de bouwplaats. Als u nog geen gebruik maakt van onze app, dan is de Mobiele Startpagina een goede eerste stap. Om bijvoorbeeld te wennen aan het werken met tablets en smartphones. En om te zien hoe eenvoudig de app werkt. Daarnaast is de Startpagina het centrale punt vanwaar u onderdelen kunt openen. U kunt de Startpagina zo vaak inzetten als u wilt. Voor elke gebruiker en voor ieder onderdeel. 

Starten met de Admicom Bouw App

Als u wilt werken met de innovatieve Admicom App, dan is de Mobiele Startpagina het centrale punt. Als u gebruik maakt van onze nieuwe release Vakware 19 krijgt u bij de Mobiele Startpagina nu drie onderdelen gratis: het Relatiebeheer, het Dashboard en de Viewer. Hiermee kunt u overal gegevens van relaties inzien, heeft u overal en altijd managementinformatie beschikbaar en ziet u direct statussen van lopende projecten. Op de Startpagina vindt u ook handige handleidingen en instructievideo’s van de onderdelen. En u kunt per gebruiker diverse verschillende talen instellen, zoals Engels, Duits en Pools. 

Wilt u de bouwplaats verder online digitaliseren? Dan hebben wij tal van onderdelen die het werk een stuk makkelijker maken.  

De app onderdelen in de Mobiele Startpagina

relatiebeheer app bouw

Relatiebeheer


U heeft altijd alle gegevens van uw opdrachtgevers en leveranciers inzichtelijk op uw mobiel, tablet en desktop.

Lees meer  >

app bouw kpi dashboard

Dashboard


Managementinformatie heeft u nu altijd en overal bij de hand. U bepaalt zelf welke KPI's u ziet.

Lees meer >

bouw viewer app

Viewer


Met de Mobiele Viewer ziet u direct statussen van lopende projecten. In de auto, in de keet en op kantoor.

Lees meer  >

Hoe werkt de Mobiele Startpagina?

Benieuwd wat de Admicom Bouw App u oplevert?

In onze whitepaper leggen we uit wat de voordelen van de Admicom App zijn, welke onderdelen veel gebruikt worden door bedrijven in de bouw en hoe u met de Admicom App kunt beginnen.

apps bouwplaats bouwbedrijf