admicom-master-key-user.gif

Word jij een master Key-user?

Verbeter je applicatiebeheer met onze masterclass

Zorg voor meer grip én controle op jouw applicaties. Deze masterclass zorgt ervoor dat jij in staat bent om zelf je applicaties te beheren en te onderhouden. Wanneer jij deze tweedelige Masterclass volgt, ben je minder afhankelijk van externe partijen. Dit is natuurlijk wat je wilt!

Wat gaan we doen tijdens de Key-user masterclass?

In deze masterclass behandelen we een breed scala aan onderwerpen om je te helpen meer grip te krijgen op je applicaties en beter in staat te zijn om ze te beheren en te onderhouden. Hier is een overzicht van de onderwerpen die we zullen behandelen:

Gebruikers & Gebruikersgroepen Aanmaken: Leer hoe je gebruikers en gebruikersgroepen kunt aanmaken en beheren om de toegangsrechten tot je applicaties effectief te beheren.

Wachtwoordbeleid Toepassen: Ontdek hoe je een robuust wachtwoordbeleid kunt opstellen en toepassen in je organisatie om de beveiliging van je applicaties te versterken.

Dashboards Instellen: Leer hoe je dashboards kunt configureren, zowel per gebruiker als per afdeling, om belangrijke informatie over je applicaties overzichtelijk te presenteren.

Updates Correct Installeren: Krijg inzicht in het belang van regelmatige updates en leer hoe je updates correct kunt installeren om de veiligheid en prestaties van je applicaties te waarborgen.

Instellingen voor PDF-Creator en Emailbeheer: Ontdek de beste praktijken voor het configureren van instellingen met betrekking tot PDF-creatie en e-mailbeheer om de efficiëntie van je applicaties te verbeteren.

Data Archiveren: Leer hoe je jouw data correct kunt archiveren om de opslagruimte te optimaliseren en ervoor te zorgen dat belangrijke informatie veilig wordt bewaard voor toekomstig gebruik.

Bespaar geld en schrijf je vandaag nog in!

Bespaar geld en neem controle over je applicaties door je vandaag nog in te schrijven voor deel 1 en/of 2 van onze masterclass! Met de kennis en vaardigheden die je tijdens deze masterclass opdoet, ben je beter in staat om je applicaties effectief te beheren en te onderhouden, waardoor je minder afhankelijk bent van externe partijen en kosten bespaart op lange termijn. Wacht niet langer en investeer in de groei en efficiëntie van je organisatie! Check hier de trainingen!