Efficiënter inkoopfacturen verwerken met WhiteVision

Whitevision

Admicom en WhiteVision werken samen zodat het scannen en verwerken van uw inkoopfacturen nog sneller en eenvoudiger kan. Het scheelt u echt veel tijd! Het blijft toch altijd weer veel werk, het verwerken van inkoopfacturen. Ook omdat er meestal verschillende personen in het bedrijf bij betrokken zijn. In de Admicom software kunt u zelf aangeven door welke persoon een inkoopfactuur gefiatteerd moet worden en in welke volgorde. En dat hoeft u niet alleen op kantoor te doen.

Met de app Inkomend Facturenregister kunt u dat overal doen, of u nu op de bouwplaats, onderweg of thuis bent. Hierdoor laat een goedkeuring niet meer op zich wachten. Na goedkeuring, wordt de inkoopfactuur automatisch doorgeboekt naar de boekhouding. De crediteurenadministratie is daardoor altijd up-to-date en het beperkt bovendien de kans op fouten.

 

Geautomatiseerd verwerken met WhiteVision

We gaan nog een stap verder. Inkoopfacturen kunnen ook gescand en herkend worden. Op die manier kunt u meer inkoopfacturen verwerken. Dat scheelt nog meer administratieve handelingen en dus tijd. Gescande inkoopfacturen zijn bovendien eenvoudig terug te vinden in een digitaal archief en op het werk. WhiteVision, partner van Admicom, kan het scannen en typen van uw gegevens uit handen nemen. Om u uit te leggen welke voordelen deze samenwerking praktisch brengt, nemen wij u mee naar Van den Heuvel Afbouwgroep in Deurne, één van de vele tevreden gebruikers van WhiteVision in combinatie van de Admicom software.  

Meer tijd, overzicht en inzicht
In 2014 besloot Van den Heuvel Afbouwgroep om met de Admicom software te gaan werken. Er was op de administratie behoefte aan tijdsbesparing, snellere accordering en een digitale archiveringsmethode. Het alles-in-één programma van Admicom mét de scan- en herkenoplossing van WhiteVision was daarom een uitkomst voor Van den Heuvel.

‘In het verleden was het verwerkings- en accorderingsproces een stuk omslachtiger. We moesten inkoopfacturen stempelen om ze vervolgens te laten rondgaan in de organisatie. Dat handmatige proces was erg tijdrovend. En kregen we een telefoontje van een crediteur over een openstaande factuur, dan wisten we niet direct waar het document zich bevond. Nu is het gelukkig anders. Inkoopfacturen worden digitaal naar de juiste mensen gestuurd. We hebben de facturen digitaal inzichtelijk, we weten waar ze zijn en of de facturen zijn goedgekeurd. Dat soort vragen kunnen we nu snel en eenvoudig beantwoorden. De koppeling tussen Admicom en WhiteVision levert ons meer tijd, overzicht en inzicht op.’ Aldus Boy van der Horst, hoofd bedrijfsbureau bij Van den Heuvel Afbouwgroep.

Meer weten?
Wilt u meer weten over WhiteVision of over de voordelen voor uw bedrijf? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor al uw vragen

Kunt u altijd bij ons terecht. Stel uw vraag hieronder, bel of mail.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? 

Ontdek Whitevision

Met Whitevision verwerkt u inkoopfacturen nog efficiënter. Gewoon vanuit uw eigen softwarepakket. 

Lees verder >

Bekijk de brochure
Admicom Apps
De voordelen van alles-in-één software

Ons hoofdkantoor

admicom adres

Fokkerstraat 31
3905 KV Veenendaal
KvK 30101798